Video Brașov. Cerbul de Aur. „Loredana a fost extraordinara! Nu am placut-o prea tare in viata mea, insa trebuie sa recunosc ca si-a depasit insutit idolul ei, Madonna, evoluand si devenind mult mai buna decat americanca. A fost un spectacol unic, ea a cantat perfect, iar cantecul…”

Last Updated on august 31, 2018 Cerbul de Aur a fost spectaculos în a doua seară grație și recitalului oferit de Loredana. Un show impresionat oferit de Lori de la Onești, cum spunea joi seară

Combei St: „Loredana a fost extraordinara! Nu am placut-o prea tare in viata mea, insa trebuie sa recunosc ca si-a depasit insutit idolul ei, Madonna, evoluand si devenind mult mai buna decat americanca.

A fost un spectacol unic, ea a cantat perfect, iar cantecul Abba – The Winner Takes It All, a degajat trairi maxime. Inteleg ca spectacolul Loredanei de la Sala Palatului, Mama Mia (22-23.09.2018) este impecabil, asa cum a fost, a cantat si s-a prezentat si ea la Cerbul de Aur.

A fost desavarsita, a cantat, a dansat si a vorbit fara cusur! Nu am cum sa nu recunosc acest lucru, in sfarsit, dupa atatea inventari si reinventari, munca si dorinta au adus-o unde trebuie!
Vezi aici Video:

Concertul ei a fost de arhiva pentru eternitate!”
Vlad Dulea👍 Băi, deci Loredana a ridicat rău de tot ștacheta la recitalurile de la Cerbul de Aur. Video Brașov. Cerbul de Aur. „Loredana a fost extraordinara! Nu am placut-o prea tare in viata mea, insa trebuie sa recunosc ca si-a depasit insutit idolul ei, Madonna, evoluand si devenind mult mai buna decat americanca. A fost un spectacol unic, ea a cantat perfect, iar cantecul...” 1

Sænįå Gya LucìåøLoredana a demonstrat încă o dată ce inseamna sa fi OM, un artist desăvârșit care stie sa bucure inimile a mii de oameni !

Mulțumim #Lori !

Loredana Groza The winner takes it all…

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Primăria Brașov: EXPLICAȚII. De ce este închisă Strada Sforii

Next Story

Video Brașov. Loredana fantastică la Cerbul de Aur. Diana Cosmin: „am auzit “Buna seara iubite…”, melodia pe care o fredonam obsesiv prin casa cand eram mica, rasunand in Piata Sfatului, unul dintre cele mai dragi locuri ale mele. Efectiv am simtit ca …”