Foto Brașov: Astăzi, ultima zi cu terase în Piaţa Sfatului. „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește …”

Last Updated on august 17, 2018 Terasele din Piața Sfatului vor mai funcționa doar până astăzi, la ora 24, deoarece aici va începe amenajarea scenei și a arenei Cerbului de Aur.

Gardurile de protecţie au fost montate deja iar angajaţii firmei care asigură iluminatul public au demontat stâlpii din piaţă pentru a face loc scenei şi locurilor destinate spectatorilor, informează stiri.rttbrasov.ro.

“Continuăm pregătirile pentru Cerbul de Aur. Am făcut partea de curăţenie, de întreţinere a mobilierului urban. Stâlpii de iluminat din Piaţa Sfatului, acolo unde vor fi scena şi gradenele, vor fi daţi jos.

Vom avea grijă ca cei care rămân să nu fie funcţionabili pe perioada festivalului pentru că cei de la TVR au un sistem de lumini speciale şi pentru a nu disturba acest sistem”, a explicat astăzi Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt Primăriei Braşov.

Festivalul va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie 2018 şi este organizat de TVR în parteneriat cu Primăria Braşov, Consiliul Judeţean şi Agenţia Metropolitană.

Electra Ghiza: „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește și se acoperă toaaată piața pentru vreo lună de acum înainte.

Foto Brașov: Astăzi, ultima zi cu terase în Piaţa Sfatului. „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește ...” 1 Foto Brașov: Astăzi, ultima zi cu terase în Piaţa Sfatului. „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește ...” 2 Foto Brașov: Astăzi, ultima zi cu terase în Piaţa Sfatului. „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește ...” 3 Foto Brașov: Astăzi, ultima zi cu terase în Piaţa Sfatului. „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește ...” 4

Pe bune? E totuși cel mai notoriu loc din Brasov. Pentru zecile de mii de turisti cu care ne lăudăm, Piața Sfatului e un must!

Atâta tevatura pentru un cerb bătrân și răpciugos. Pe naiba de aur. Un împăiat!”

Cristina Badea Gutu Rezumatul Festivalului Cerbul de Aur
Foto Brașov: Astăzi, ultima zi cu terase în Piaţa Sfatului. „Oare numai mie mi se pare că obositul ăsta de festival Cerbul de Aur crează un deranj muuult prea mare în Piața Sfatului?! Se demontează lampadarele, se desființează terasele, se îngrădește ...” 5
Revenim cu detalii!

 

Previous Story

Turiști din Brașov jefuiți pe plajă, în stațiunea Mamaia. Un hoț le-a furat și hainele. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Cel mai mare spectacol de folclor din România va ave loc în Piața Sfatului