Brașov. Mihai Parvulescu: „Când se mai întâmplă și lucruri normale… În seara asta, la MEGA IMAGE Brașov, doamna de la casă a refuzat să-i vândă unui tânăr țigări pe motiv că arăta clar ca fiind sub 18 ani și nici nu a dorit să demonstreze cu buletinul că are vârsta necesară. Băiatul …”

Last Updated on august 21, 2018 Cum arată normalitatea? O regulă simplă se respectă de către o vânzătoare de la Mega Image.

Mihai Parvulescu: „Când se mai întâmplă și lucruri normale… În seara asta, la MEGA IMAGE Brașov, doamna de la casă a refuzat să-i vândă unui tânăr țigări pe motiv că arăta clar ca fiind sub 18 ani și nici nu a dorit să demonstreze cu buletinul că are vârsta necesară.

Brașov. Mihai Parvulescu: „Când se mai întâmplă și lucruri normale... În seara asta, la MEGA IMAGE Brașov, doamna de la casă a refuzat să-i vândă unui tânăr țigări pe motiv că arăta clar ca fiind sub 18 ani și nici nu a dorit să demonstreze cu buletinul că are vârsta necesară. Băiatul ...” 1

Băiatul nu a comentat, a părut că a acceptat situația și a părăsit discret magazinul.

În mod normal, nici nu ar trebui să îmi atragă atenția un astfel de moment, însă ținând cont de tot contextul românesc, e ca o gură de aer proaspăt, în sensul că putem și noi să respectăm niște banale reguli.

Doamna de la Mega Brașov. Mihai Parvulescu: „Când se mai întâmplă și lucruri normale... În seara asta, la MEGA IMAGE Brașov, doamna de la casă a refuzat să-i vândă unui tânăr țigări pe motiv că arăta clar ca fiind sub 18 ani și nici nu a dorit să demonstreze cu buletinul că are vârsta necesară. Băiatul ...” 2

Previous Story

Aeroportul Brașov, 20 de ani de construcție! Daniel Gligoraş, administrator lucrări: „Sperăm ca primul zbor să fie 2020 …”

Next Story

Brașov. Cu cât e plătită Iulia Vântur la Cerbul de Aur