Brașov: Dedeman a început construcţia celui de-al doilea magazin, pe un teren de 50.000 de metri pătraţi

Last Updated on august 31, 2018 Brașovul va avea un nou magazin de bricola Dedeman, al doilea după cel de pe Griviței, la ieșirea spre Târgu Mureș.

Dedeman, principala companie de bricolaj de pe piaţa din România, a demarat lucrările de construcţie al celui de-al doilea magazin din Braşov, la ieşirea din Braşov spre Bucureşti, informează bizbrasov.ro.

Brașov: Dedeman a început construcţia celui de-al doilea magazin, pe un teren de 50.000 de metri pătraţi 1

Construcţia se va face pe un teren de 50.000 de metri pătraţi achiziţionat de la compania Roman SA în 2016, băcăuanii plătind atunci peste patru milioane de euro.

Suprafaţa a fost vândută în urma unei licitaţii care s-a desfăşurat în cadrul programului de restructurare a companiei Roman SA, în zonă mai fiind disponibil un teren de peste 70.000 de metri pătraţi, pentru care se caută un alt cumpărător.

Re-tailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare com-panie antreprenorială din România, con-tro-lată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, şi-a ma-jorat profitul cu aproape 25% în 2017 faţă de anul anterior. Valoarea profitului s-a situat ast-fel la 889 milioane de lei (circa 193 milioane de euro), cel mai înalt nivel înregistrat de companie până acum. Fraţii Pavăl au adunat profituri de peste 700 milioane de euro în ultimii şase ani ani.

Previous Story

Brașov. Junii prezintă Harta Centenară de Ziua Limbii Române. Programul evenimentului

Next Story

Brașov: Strada Sforii, cea mai vizitată stradă din oraș, ÎNCHISĂ turiștilor cu o placă OSB