Brașov. REACȚIE Biserica Neagră după ce s-a transformat în parcare pentru TVR

Last Updated on august 30, 2018 Biserica Neagră a reacționat după ce curtea bisericii a fost transformată în parcare pentru TVR. Curios cum cei de la TVR nu au dorit să meargă la parcarea cu plată aflată la 200 de metri distanță. Doar pentru că era cu plată?

Schwarze Kirche – Biserica Neagră: „La solicitarea Primăriei Municipiului Brașov, comunitatea Bisericii Negre susține evenimentul “Cerbul de Aur” prin alocarea unui număr limitat de locuri de parcare în Curtea J. Honterus, pe o perioadă limitată de timp.

Brașov. REACȚIE Biserica Neagră după ce s-a transformat în parcare pentru TVR 1 Brașov. REACȚIE Biserica Neagră după ce s-a transformat în parcare pentru TVR 2 Brașov. REACȚIE Biserica Neagră după ce s-a transformat în parcare pentru TVR 3

(foto brasovmetropolitan.ro)
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat riveranilor”.

Alex Xela Si daca parcau 30 de metri mai sus in parcarea cu plata ce se intampla? Le cadeau piciorusele de Bucuresteni pretiosi? Nu se mai tinea Cerbul (unde am fi avut noi norocul asta?)?

Ca sa inteleg corect, astia nici nu au putut considera, era pur si simplu de neconceput sa faca cativa pasi asa ca au avut nevoie de “dezlegare” de la Primarie ca sa se polueze vizual principalul obiectiv turistic al orasului? (…)

 

Previous Story

Brașov. Eliza Voicu: „Felicitari tuturor organizatorilor Cerbului de Aur! Mie, una, imi place…si ideea continuarii acestui festival si ceea ce am vazut aseara. Si nu a plouat deloc, slava Cerului 🙂 Ca si alte lucruri bune care se fac in tara noastra, si acest festival …”

Next Story

Brașov. Junii prezintă Harta Centenară de Ziua Limbii Române. Programul evenimentului