Video Brasov: Viorica Dăncilă HUIDUITĂ după ce două poduri s-au prăbușit! ”Hoții”, „Rușine să vă fie”

Last Updated on iulie 2, 2018 Premierul Viorica Dăncilă a avut parte de o porție de huiduieli la ieșirea din Prefectura Brașov, după ce a venit să constate că două poduri s-au prăbușit fără ca nicio autoritate să ia vreo măsură preventivă. Un pod era din luna martie în pericol de prăbușire dar a fost lăsat deschis.

La ieșirea din instituție, mai mulți oameni au strigat „Demisia”, potrivit stiripesurse.ro.

Video Brasov: Viorica Dăncilă HUIDUITĂ după ce două poduri s-au prăbușit! ”Hoții”, „Rușine să vă fie” 1

Premierul Viorica Dăncilă și miniștrii Carmen Dan și Lucian Șova au fost așteptați, la ieșirea din Prefectura Brașov, de aproximativ 20 de oameni, care au strigat ”Demisia, demisia”, ”Hoții”, „Rușine să vă fie”.

Miniștrii și premierul au susținut o conferință de presă la Brașov, în care au spus care sunt problemele identificate în urma inundațiilor și ce soluții au pentru oameni, cerând, totodată, autorităților locale, o evaluare a pagubelor, pentru a putea fi alocate fonduri în următoare ședință de Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă, alături de membri ai Executivului, se deplasează în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor.

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Ce spune Ministrul Transporturilor despre podul feroviar prăbusit după ce a trecut un tren cu căltori

Next Story

Foto Brașov. Liviu Ardelean: „Aici nu e Dunărea, aici s-a revărsat râul Olt, în comuna Comăna. A distrus un pod și a înecat terenurile din jur. Apa a intrat și în casele oamenilor. Veorica era în întârziere la o videoconferință, după ce și-a „tras” 22 de …”