Video Brașov: EXPLOZIE puternică într-un bloc din Tractorul! 75 de persoane au fost evacuate. „Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări …”

Last Updated on iulie 7, 2018 Pompierii au fost chemați de urgență vineri noaptea în cartierul Tractorul după ce a avut loc o explozie puternică urmată de un incendiu. Explozia a avut loc pe Aleea Constructorilor.

Incendiul a fost lichidat și nu au fost victime și nici nu a fost afectata structura de rezistență a blocului, a informat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISI Braşov. Potrivit susei citate, aproximativ 75 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate din bloc. Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, autoscara și două echipaje SMURD.

Video Brașov: EXPLOZIE puternică într-un bloc din Tractorul! 75 de persoane au fost evacuate. „Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări ...” 1 Video Brașov: EXPLOZIE puternică într-un bloc din Tractorul! 75 de persoane au fost evacuate. „Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări ...” 2 Video Brașov: EXPLOZIE puternică într-un bloc din Tractorul! 75 de persoane au fost evacuate. „Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări ...” 3 Video Brașov: EXPLOZIE puternică într-un bloc din Tractorul! 75 de persoane au fost evacuate. „Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări ...” 4

În jurul orei 1,00, locatarilor li s-a permis accesul în locuinţe, pericolul fin îndepărtat, informează bzb.ro.

Cuaza deflagraţiei nu a fost comunicată.

Dani Onl: „Incendiu în cartierul Tractoru din Braşov . o locuința complet distrusă şi una parțial arsă . Pompierii au ajuns de la primul apel dat de către co-locatari în scurt timp, din păcate a ars cu totul . Nu se ştie nimic de victime .

Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări ”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Începe Festivalul Internaţional de Folclor ”Garofiţa Pietrei Craiului”, paradă în Piața Sfatului

Next Story

Foto/Video Brașov: Protest funebru pentru justiţie. Mai mulţi tineri au venit cu sicriu, cruce şi măşti de Halloween pe feţe