Foto/Video Brașov: Protest funebru pentru justiţie. Mai mulţi tineri au venit cu sicriu, cruce şi măşti de Halloween pe feţe

Last Updated on iulie 7, 2018 Un protest mai puțin obișnuit a avut loc ieri seară în fața Prefecturii din Brașov. Opt tineri au venit îmbrăcaţi în negru, cu măşti de Halloween pe feţe şi purtând fotografii cu chipurile guvernanţilor.

Ei au defilat pe muzică mortuară şi au purtat cu ei un sicriu, pe care scria „Justiţia“, o cruce şi lumânări, informează libertatea.ro.
Foto/Video Brașov: Protest funebru pentru justiţie. Mai mulţi tineri au venit cu sicriu, cruce şi măşti de Halloween pe feţe 1

(foto via bzb.ro)

Cei opt tineri au fost însoţiţi de zeci de braşoveni care au venit cu pancarte cu mesaje împotriva guvernanţilor: „Vrem spitale, nu să mutilaţi coduri penale“, „Vrem drumuri şi canalizare, nu să mutilaţi coduri penale“, „ Stop penalilor, analfabeţilor, incompetenţilor“, dar şi un mesaj în limba engleză „We give in, we die“ („Renunţăm, murim“ – n.r.).

Cortegiul funerar a trecut apoi pe strada Republicii spre Piaţa Sfatului, unde protestul a continuat sub geamurile sediului PSD Braşov.

Câţiva tineri au lăsat, pe asfaltul din faţa Prefecturii Braşov, câteva mesaje scrise cu creta pe asfalt. „Şi eu sunt Călin. Nu vreau să mor ca el“ este unul dintre mesajele scrise cu cretă colorată.
Foto/Video Brașov: Protest funebru pentru justiţie. Mai mulţi tineri au venit cu sicriu, cruce şi măşti de Halloween pe feţe 2

Foto/Video Brașov: Protest funebru pentru justiţie. Mai mulţi tineri au venit cu sicriu, cruce şi măşti de Halloween pe feţe 3

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: EXPLOZIE puternică într-un bloc din Tractorul! 75 de persoane au fost evacuate. „Înainte de incident s-au auzit geamuri sparte din apartament şi strigăte ce păreau o ceartă cu 5 minute înainte ca locuința să înceapă să fie cuprinsă de flăcări …”

Next Story

Foto Brașov: Pui de urs rămas captiv într-un gard de sârmă, eliberat de jandarmi şi vânători