(Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de …”

Last Updated on iulie 26, 2018 Joi, 26 iulie, în Brașov s-a deschis cel mai mare magazin JYSK  din România, după un nou concept, 3.0. Este un concept nou de magazin care este deja implementat în Danemarca și unde produsele sunt expuse într-un mod mai creativ, mai autentic, mai inspirațional.

JYSK Romania: Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de deschidere pe gustul fiecaruia.

(Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 1 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 2 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 3 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 4

Pentru că este cel mai mare magazin din România, doar la JYSK Brașov 3 poți achiziționa din magazin mobilier disponibil Numai Online. Iar în săptămâna deschiderii, doar la JYSK Brașov 3 ai reduceri de până la 50% la mobilierul disponibil Numai Online.

Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 26 iulie – 1 august 2018.

(Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 5 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 6 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 7 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 8

Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Brașov!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Brașov 3 din Calea București, Complex Comercial Carrefour, Brașov”.

(Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 9 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 10 (Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de ...” 11

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașovul „turistic” se revoltă din cauza drumurilor! „#NUSEMAIPOATE Râșnoveni, brăneni, zarnesteni nu ramaneti indiferenti. DN 73 ne face viața un calvar. Lucrările sunt oprite de săptămâni bune, ne chinuim noi si copiii noștri, am ajuns la limita răbdării. Incompetenta si …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Motociclist mort după ce a fost lovit puternic de un autoturism, în Schei