Brașovul „turistic” se revoltă din cauza drumurilor! „#NUSEMAIPOATE Râșnoveni, brăneni, zarnesteni nu ramaneti indiferenti. DN 73 ne face viața un calvar. Lucrările sunt oprite de săptămâni bune, ne chinuim noi si copiii noștri, am ajuns la limita răbdării. Incompetenta si …”

Last Updated on iulie 26, 2018 Brașovul este binecuvântat de locuri minunate. Din păcate, conducătorii locali, județeni și naționali nu sunt în stare să cadă la înțelegere pentru asfaltarea drumului care leagă Cristianul de Bran. Ce să mai vorbim de construcția unui drum nou sau lărgirea celui actual pe mai multe benzi. Ca să ajungi la locurile minunate trebuie să îți rupi mașina. Așa sunt primiți turiștii.

Pe grupul de Facebook Iubim Tohanul !!! Nadia Oaida a scris:Stimați consăteni, DN 73 ne face viața un calvar. Lucrările sunt oprite de săptămâni bune, ne chinuim noi si copiii noștri, am ajuns la limita răbdării. Incompetenta si delăsarea autorităților ne obliga sa ieșim in strada.

Haideți cu toții mâine, 27.07.2018 la ora 16,00 sa ne întâlnim in Tohanu-Nou la intersecția cu DN73 ( Poarta Câmpului), sa ne facem auziți. Râșnoveni, brăneni, zarnesteni nu ramaneti indiferenti.
#NUSEMAIPOATE”

Și drumul care duce la Viscri, satul luat în grijă de Prințul Charles, este distrus, spre „bucuria” turiștilor.

Adrian Avarvarei:  Așa arată singurul drum spre Viscri. Și e plin de turiști străini. Oare Prințul Charles vine cu elicopterul?

Brașovul „turistic” se revoltă din cauza drumurilor! „#NUSEMAIPOATE Râșnoveni, brăneni, zarnesteni nu ramaneti indiferenti. DN 73 ne face viața un calvar. Lucrările sunt oprite de săptămâni bune, ne chinuim noi si copiii noștri, am ajuns la limita răbdării. Incompetenta si ...” 1

Revenim cu detalii!

Previous Story

Aeroportul Brașov. Bani pentru construcție luați și dați la Direcția Copilului! Adrian Veștea: „Mai exact, DGASPC nu mai poate asigura fondul de salarii începând cu luna septembrie. În acest context, am ajuns la concluzia că …”

Next Story

(Foto/Video) Brașov. JYSK a deschis cel mai mare magazin din România. La fel ca în Danemarca. „Mai multe decorațiuni, mai multe idei, în noul concept 3.0. Și toate acestea într-un spațiu mare și aerisit condimentat cu oferte de …”