(Foto/Video) Brașov: A început Festivalul C’art Fest, căutat de turişti din întreaga lume

Last Updated on iulie 16, 2018 În comuna Cristian de lângă Brașov a început festicalul C’art Fest, un eveniment carea duce laolaltă este 250 de dansatori, actori, muzicieni şi scriitori.

Startul festivalului a fost unul colorat şi plin de energie. În fruntea alaiului care a dat startul festivalului cultural s-au aflat artişti care au făcut spectacol pe uliţele din Cristian. Timp de mai bine de o oră, întreaga localitate a vibrat pe ritmul tobelor şi al tamburinelor, transmite stirileprotv.ro.
(Foto/Video) Brașov: A început Festivalul C'art Fest, căutat de turişti din întreaga lume 1

Prinţese pe picioroange, soldaţi energici şi clovni au întreţinut atmosfera de petrecere, spre încântarea publicului numeros.

Peste 30 de mii de oameni sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentele culturale care vor fi organizate până duminică la Cristian.

Alexandru Crețu, organizator: “Este o ediţie dedicată centenarului, tocmai de aceea tema festivalului este ′ Unu pentru toti’. Deja vin persoane din toată ţara şi mai nou, am auzit că vin persoane chiar şi din afara ţării.”

(Foto/Video) Brașov: A început Festivalul C'art Fest, căutat de turişti din întreaga lume 2 (Foto/Video) Brașov: A început Festivalul C'art Fest, căutat de turişti din întreaga lume 3

Vezi aici Video:

Festivalul internaţional aduce laolaltă actori, dansatori, scriitori şi muzicieni, printre care Pascal Bruckner, Maia Morgenstern, Marcel Iureș şi Ovidiu Lipan Ţăndărică. Iar accesul publicului este gratuit.

Previous Story

Brașov. Este de ajuns? Separatoare de sens pe axul drumului, între Ghimbav şi Codlea, pentru a reduce numărul de accidente

Next Story

Foto Brașov: Mesaje anti-PSD pe străzile din oraș: „PSD apără hoții”, „PSD trădează un popor pentru un hoț” sau „Guvernare proastă, emigrarea noastră”