Brașov. Este de ajuns? Separatoare de sens pe axul drumului, între Ghimbav şi Codlea, pentru a reduce numărul de accidente

Last Updated on iulie 16, 2018 Pe tronsonul dintre Ghimbav şi Codlea al DN 1, în zona de intersecţie cu un drum pietruit care face legătura cu o balastieră, au fost montate separatoare a sensurilor de mers (stâlpişori lamelari şi parapete de plastic).

Deiciza a venit după ce s-a constatat că mulți șoferi ignorau marcajul rutier (linia dublă continuă) şi virau spre sau dinspre acest drum punând în pericol siguranţa rutieră, informează bzb.ro.

Brașov. Este de ajuns? Separatoare de sens pe axul drumului, între Ghimbav şi Codlea, pentru a reduce numărul de accidente 1

(foto arhiva)

„În urma discuţiilor pe care le-am avut cu conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, am decis ca până la momentul în care vom face achiziţia de parapete din beton, în această intersecţie, unde s-au produs chiar şi unele accidente, să montăm provizoriu astfel de stâlpişori lamelari şi parapete de tip New Jersey din plastic, tocmai pentru ca să nu mai existe incidente în trafic”, a explicat Horia Stancu, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Braşov.

În perioada următoare se vor mai derula şi alte lucrări în vederea creşterii siguranţei circulaţiei de pe drumurile naţionale, fiind în derulare un program amplu de eliminare a punctelor negre din punct de vedere al accidentelor de circulaţie ce presupune montarea de parapete despărţitoare şi pe alte tronsoane de drum.

Previous Story

Brașov: A căzut într-un canal, cu bebeluşul de patru luni în braţe, pe un trotuar din Făgăraș

Next Story

(Foto/Video) Brașov: A început Festivalul C’art Fest, căutat de turişti din întreaga lume