Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de …”

Last Updated on iulie 9, 2018 Mai mulți brașoveni sunt nemulțumiți de faptul că Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare publică pentru autoturisme.

Adela Ignat: „ Datând ca așezământ din 1292, Biserica „Sf. Nicolae” domină, prin dimensiunile sale impresionante, Șcheii Brașovului. Biserica a fost ridicată în piatră începând din anul 1495 de către localnici cu ajutorul domnitorului Țării Românești, Neagoe Basarab.

Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 1 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 2 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 3 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 4 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 5 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 6 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 7 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 8 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 9 Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de ...” 10
….Din pacate, in zilele noastre, curtea Bisericii a devenit parcare …”

Ioan Ursu: „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat sâmbătă un talcioc cu produse destinate…alimentației!!!”

Previous Story

Gruia Hilohi: „ADEVĂRATUL MARE SPITAL BRAŞOVEAN, CARE NU A MAI FOST SĂ FIE… Puţini ştiu însă că, în 1940, s-a început construirea unui foarte mare spital la Braşov în zona cunoscută astăzi în folclor drept “La Trei Alimentare”….

Next Story

Brașov. „Alexandra-Maria este o fetița în vârstă de 10 ani, elevă a Școlii Generale numărul 5 … fiind la plimbare cu bunica sa și papagalul, pe care îl iubește foarte mult, în Piața Sfatului, papagalul s-a speriat de lumea din împrejur și a zburat din mâinile fetiței pe…”