Brașov. „Alexandra-Maria este o fetița în vârstă de 10 ani, elevă a Școlii Generale numărul 5 … fiind la plimbare cu bunica sa și papagalul, pe care îl iubește foarte mult, în Piața Sfatului, papagalul s-a speriat de lumea din împrejur și a zburat din mâinile fetiței pe…”

Last Updated on iulie 9, 2018 O fetiță de 10 ani mulțumește pompierilor care i-au salvat papagalul, pe strada Mureșenilor.

 Bălan Florin-Laurenţiu: „Alexandra-Maria este o fetița în vârstă de 10 ani, elevă a Școlii Generale numărul 5 din Brașov.
Astăzi, fiind la plimbare cu bunica sa și papagalul, pe care îl iubește foarte mult, în Piața Sfatului, papagalul s-a speriat de lumea din împrejur și a zburat din mâinile fetiței pe scocul unei clădiri de pe strada Mureșenilor.

Brașov. „Alexandra-Maria este o fetița în vârstă de 10 ani, elevă a Școlii Generale numărul 5 ... fiind la plimbare cu bunica sa și papagalul, pe care îl iubește foarte mult, în Piața Sfatului, papagalul s-a speriat de lumea din împrejur și a zburat din mâinile fetiței pe...” 1

Cu ajutorul celor de la I.S.U. (Plutonier Major Racu George și Plutonier Major Bolboașa Florin) care au răspuns prompt la apelul nostru de a o ajuta pe micuța Alexandra-Maria, am reușit să îi aducem zâmbetul fetiței, și să îi înapoiem papagalul!

Mulțumim mult, Plutonier Major Racu George și Plutonier Major Bolboașa Florin, mulțumim pentru ajutorul și promptitudinea de care au dat parte!”

Previous Story

Foto Brașov. Biserica „Sf. Nicolae” din Schei a devenit parcare auto. „Cum este posibil ca acest așezământ, de o imensă însemnătate istorică,să ajungă o PARCARE la liber?! Mai mult,lângă mormântul lui Titulescu,s-a organizat un talcioc de …”

Next Story

Brașov: Încep lucrările de reparație capitale la Colegiul Național Unirea