Brașov: Update. Un cunoscut salvamontist, omorât de o şoferiţă neatentă

Last Updated on iulie 30, 2018 Motociclistul care a fost lovit mortal săptămâna trecută este unul dintre cei mai respectaţi salvamontişti români, Nae Stinghe. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost spulberat de o şoferiţă.

Salvamont România şi Salvamont Poiana Braşov au postat pe paginile de Facebook mesaje de condoleanţe, potrivit Realitatea Tv. Nae Stinghe era fost campion de schi alpin şi salvamontism.

Brașov: Update. Un cunoscut salvamontist, omorât de o şoferiţă neatentă 1

„Nicolae (Nae) Stinghe, un adevarat om de munte, veteran Salvamont Romania, salvator montan în perioada anilor 1970-2000 în Salvamontul braşovean a plecat dintre noi să reîntregească echipa de salvatori îngeri care, şi din ceruri, continuă să vegheze crestele munţilor. Sincere condoleanţe familiei şi colegilor de echipă !, scrie Salvamont România.

„Vă anunţăm, cu profund regret, trecerea la cele veşnice a lui Nicolae (Nae) Stinghe, om de munte pasionat, salvator montan al generatiilor trecute, sau operator al maşinilor de bătut zăpada, de a cărui muncă s-au bucurat turiştii veniti să schieze în staţiunea braşoveană”, a transmis şi Salvamont Poiana Braşov.

Înmormântarea lui Nae Stinghe va vea loc marţi,la Biserica Sf.Treime din Scheii Braşovului.

Gigi Kks AM AFLAT CU TRISTETE FARA MARGINI DE PIRDEREA BUNULUI PRIETEN…NAE STINGHE.DE AZI INAINTE NU-L VOM MAI CAUTA LA TELEFON SAU ACASA,DE AZI INAINTE IL VOM CAUTA DOAR IN INIMILE NOASTRE.DORMI IN PACE SUFLET BUN.PRIETENII DIN SUA NU TE VOR UITA NICIODATA

Stire Initiala
Joi seara, un motociclist a fost lovit puternic de un șofer în Șchei. Potrivit un martori citați de mytex.ro, bărbatul a murit la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență. A fost supus unor investigații medicale amănunțite, inclusiv tomografie, dar la scurt timp ar fi intrat în stop cardiorespirator, fără a mai putea fi resuscitat, afirmă aceleași surse.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Septimiu Ilie Dalalau a postat fotografii cu mesajul: „A iesit o masina de Vaslui de pe straduta si nu a acordat prioritate..motociclistul e la spital cu ceva fractura de omoplat…”

Brașov: Update. Un cunoscut salvamontist, omorât de o şoferiţă neatentă 2 Brașov: Update. Un cunoscut salvamontist, omorât de o şoferiţă neatentă 3 Brașov: Update. Un cunoscut salvamontist, omorât de o şoferiţă neatentă 4 Brașov: Update. Un cunoscut salvamontist, omorât de o şoferiţă neatentă 5

Raluca Marian Chiar azi am iesit de pe straduta aia si din cauza masinilor parcate pe strada nu ai vizibilitate, chiar si cu oglinda de peste drum tot ies ca melcul; iar daca nu ai vederea prea buna oglinda aceea nu te ajuta.

INFO TRAFIC ROMANIA Un conducator auto a iesit fara sa se asigure de pe o alee laterala si a lovit motocicleta condusa regulamentar.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Update. Ciocnire în parcarea mall-ului Coresi. Amendă și dosar penal

Next Story

Brașov: RECORD! Peste 200 de absolvenți de la Școala Profesională Germană Kronstadt au fost deja angați. Luna viitoare primesc primul salariu