Brașov. Update. Compania Apa, anunț de ultimă oră privind cartierele fără apă potabilă

Last Updated on iulie 3, 2018 Compania Apa a revenit cu un comunicat de presă privind livrarea apei potabile. Mai multe cartiere din Brașov nu vor avea în continuare apă.

Primăria Municipiului Braşov: Comunicat 03.07.2018 ora 08:30
In urma eforturilor depuse in cursul noptii de catre personalul nostru tehnic, am reusit cresterea productiei Uzinei de apa potabila, respectiv a cantitatii livrate catre municipiu.

Brașov. Update. Compania Apa, anunț de ultimă oră privind cartierele fără apă potabilă 1

Apa din barajul Târlung este încă foarte tulbure, cu mult peste parametrii pentru care uzina a fost proiectată, fapt care ne împiedică să atingem capacitatea normală.

În aceste condiţii, zonele afectate de lipsa de apă sau de scăderea presiunii ramân cele anunţate.

In plus, aducţiunea de apă de la Ciucaş care alimentează comunaTârlungeni şi zona Darste- Noua din municipiul Braşov, a fost ruptă de viitură, motiv pentru care furnizarea apei în aceste zone a devenit imposibilă.

Nu va curge deloc apă la robinetele locuitorilor din zona Timiş – Triaj, Fundătura Hărmanului şi Str. Hărmanului, de la nr. 49 în sus, numerele fără soţ, în zona Noua-Dârste, și în zona Astra, la blocurile cu 8 și 10 etaje. În mai multe cartiere va fi presiune scăzută la rețeaua de apă potabilă.

Zonele afectate sunt în Cartierul Răcădău, zona delimitată de Str. Carpaţilor, Bulevardul Muncii şi Str. Tâmpei, în special la etajele superioare ale blocurilor cu mai mult de patru etaje, străzile Neagoe Basarab, Matei Basarab, Pictor Pop, Ecaterina Varga, Olarilor, Karl Lehmann şi Mattis Teutsch.

Depunem, în continuare, toate eforturile pentru repararea aducţiunii Ciucaş şi reluarea alimentării cu apă în cursul zilei de astăzi.

Facem apel către utilizatorii afectaţi, să dea dovadă de înţelegere, asigurându-i că întreg personalul operativ se află în teren şi toate dotările tehnice sunt mobilizate la maxim.

Revenim cu noi detalii pana la ora 1400.

COMPANIA APA BRASOV

Comunicarea de mai sus, ca si cea de ieri, apartine exlusiv COMPANIEI APA BRASOV si vi le-am adus la cunostinta de indata ce am intrat in posesia lor. Va rugam sa apelati direct la Compania Apa pentru a solicita alte informatii. De asemenea, Compania Apa asigura cisterne cu apa in cartierele afectate, pe baza de solicitare”.

Previous Story

Video Brașov: Atât a rămas din pod. Cu câteva minute înainte de prăbușire a trecut un tren plin cu călători. Când va fi reconstruit

Next Story

Brașov: A murit Călin Fărcaş, tânărul care a protestat cu aparatul de oxigen lângă el. A reușit cu greu să strângă 200,000 de euro pentru un transplant dar a fost prea târziu. Statul român …