Brașov. Spitalul Sf Constantin: „În curând, noul Spital Sf. Constatin! Aceeași performanță, același profesionalism, aceeași pasiune pentru muncă și viață și același legământ pentru igienă, într-o locație minunată, generoasă!”

Last Updated on iulie 3, 2018 Spitalul Sf. Constatin se extinde printr-o construcție la Pantex, la ieşirea din Braşov, faţă în faţă cu DN 1. În noul spital vor lucra aproximativ 300 de persoane.

Spitalul Sf Constantin: „În curând, noul Spital Sf. Constatin!
Aceeași performanță, același profesionalism, aceeași pasiune pentru muncă și viață și același legământ pentru igienă, într-o locație minunată, generoasă!”

Brașov. Spitalul Sf Constantin: „În curând, noul Spital Sf. Constatin! Aceeași performanță, același profesionalism, aceeași pasiune pentru muncă și viață și același legământ pentru igienă, într-o locație minunată, generoasă!” 1

„În total avem 276 de angajaţi, din care 60 sunt medici. Discutăm cu alţi 65 de medici români din Franţa, Germania pentru repatrierea acestora. Performanţa se face cu oameni cu pasiune, cu dorinţă de-a performa, cu salarii bune dar prioritară este asigurarea cadrului şi dotarea corectă cu echipamente“, a spus Mihai Miron, ce controlează grupul Ropharma.

Spitalul Sf. Constantin, care a fost deschis în 2011 şi care se întinde pe o suprafaţă de 3.500 mp, este unul din cei mai mari zece jucători privaţi de pe piaţa locală, iar în prezent sunt efectuate lucrări pentru extindere. Au fost demarate investiţiile pentru extinderea într-o nouă clădire, practic se va dezvolta un nou spital. Dezvoltarea se va face în etape, pe un teren de trei hectare.

Anul trecut spitalul Sf. Constantin din Braşov, operat de firma Teo Health, a finalizat cu afaceri de 46,8 milioane de lei, faţă de 37,3 milioane de lei în anul anterior. Antreprenorul mai controlează Ropharma, al cincilea mare jucător de pe piaţa locală a farmaciilor.

Previous Story

Foto Brașov: Autobuz „Codreanu” a luat foc în trafic

Next Story

Așa să fie?! Directorul Blue Air: Aeroportul din Brașov, inutil. ”Cea mai bună soluţie este modernizarea aeroportului din Sibiu”