Brașov. Radu Dascalu: “Îmi cer iertare miilor de români care stau în puşcării!” (Liviu Dragnea) Ieri, un bărbat a fost ucis de doi infractori recidivişti, pe care i-a surprins că-i furau lucernă de pe câmp. În urma cu câteva zile, tot în Brasov, un bătran de 82 de ani, după ce a scos nişte bani de la un bancomat, a fost urmarit si înjunghiat pe stradă de un …”

Last Updated on iulie 19, 2018 Politica PSD de relaxare privind infractorii este dezastruoasă pentru cetățeni. Infractorii au fost eliberați mai reprede din pușcării iar acum încep să tâlhărească și să omoare.

Pe Facebook, Radu Dascalu a scris: „“Îmi cer iertare miilor de români care stau în puşcării!” (Liviu Dragnea)
Ieri, în com. Teliu din jud. Braşov, un bărbat a fost ucis de doi infractori recidivişti, pe care i-a surprins că-i furau lucernă de pe câmp.

Brașov. Radu Dascalu: “Îmi cer iertare miilor de români care stau în puşcării!” (Liviu Dragnea) Ieri, un bărbat a fost ucis de doi infractori recidivişti, pe care i-a surprins că-i furau lucernă de pe câmp. În urma cu câteva zile, tot în Brasov, un bătran de 82 de ani, după ce a scos nişte bani de la un bancomat, a fost urmarit si înjunghiat pe stradă de un ...” 1

În urma cu câteva zile, tot în Brasov, un bătran de 82 de ani, după ce a scos nişte bani de la un bancomat, a fost urmarit si înjunghiat pe stradă de un alt infractor. Din fericire, Politia Braşov i-a identificat si prins pe aceştea in timp foarte scurt, dar rămâne o intrebare serioasă legată de siguranţa noastră.

Dacă mai punem în calcul şi evenimentele grave ce au avut loc în ţară în ultimele zile, chiar cred că trebuie să fim ingrijorati.

Dacă ne întrebăm de ce s-a ajuns aici, poate am câteva explicaţii:
– Au fost eliberati peste 1200 de condamnati (criminali, tâlhari, violatori, hoţi, etc), prin aplicarea legii recursului compensatoriu. Aceştea sunt în libertate şi nu i-am văzut prin biblioteci ori librării;
– Respectul faţă de lege a fost dinamitat de la vârful puterii politice. Conducatori cu rang înalt încalcă legea şi instigă la nerespectarea legii. Empatizează cu infractorii, îşi cer scuze de la ei pentru că sunt victime ale Statului Paralel;
– Politiştii şi procurorii au fost puşi cu spatele la zid prin modificarile legislative, făcute exclusiv în favoarea infractorilor. Administrarea probelor devine tot mai mult o aventură;

– Poliţiştii sunt prea puţini să poată asigura ordinea publică, iar jandarmii îi păzesc pe “ticăloşii” de protestatari;
– Zilnic se discută în spatiul public despre graţieri, amnistii, dezincriminări de fapte cu caracter penal, prigoană impotriva magistraţilor, revanşe si orice alte forme de încurajare a infractorilor şi de descurajare a oamenilor legii.

Din nefericire, pentru a se salva, gruparea infractională care conduce astăzi România, a aruncat ţara în haos. Măcar dacă aveau decenţa să-şi dea legi care să-i scape doar pe ei, fără a dinamita munca a mii de poliţişti şi magistraţi.
Şi noi cred că trebuie să ne cerem iertare miilor de infractori care vor popula puşcăriile din România, când legea va domni şi în această ţară, pentru că i-am tolerat atât de mult printre noi.”

Previous Story

Brașov: Alt magazin LIDL amendat! 70,000 de lei de la Protecția Consumatorului. 125,000 de lei pentru două magazine

Next Story

Brașov. Marius Andrei: „Au trecut 80 de ani de când Regina Maria și-a lăsat inima românilor, iar brașovenii nu au uitat-o nici astăzi! Muzeul Județean de Istorie Brașov organizează joi, 19 iulie, la Centrul Cultural Reduta un eveniment special, dedicat Reginei Maria și Regelui Mihai…”