Brașov. Jaf la mall-ul Coresi! Un hoț a furat 9 inele din aur

Last Updated on iulie 20, 2018 Un hoț cu tupeu a dat lovitura la mall-ul Coresi, jefuind un magazin de bijuterii.

Marţi, 17 iulie, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 ani, din municipiul Braşov, cu antecedente penale. „Astfel, s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 12.00, a sustras din vitrina unui magazin amplasat în incinta complexului comercial Coresi 9 inele din aur de 14 K, profitând de neasigurarea uşii de acces în incinta magazinului”, a declarat comisarul Ionuţ Marin, purtător de cuvânt IPJ Braşov, pentru bzb.ro.

Brașov. Jaf la mall-ul Coresi! Un hoț a furat 9 inele din aur 1

Miercuri, 18 iulie, poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a bijuteriilor, care au fost predate proprietarului, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ de 14.000 lei. Suspectul este cercetat în continuare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Previous Story

Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru …”

Next Story

Brașov: Fostul cinematograf Modern va deveni un centru cultural dedicat în principal copiilor. Ce spune primarul George Scripcaru