Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru …”

Last Updated on iulie 19, 2018 Medicul Vasi Rădulescu și-a propus să se mute din Bucrești. Dorește să eleagă între Brașov, Cluj și un sat din România. Tu, ce-i recomanzi?

Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante:
1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru scris, poate și un cabinet.

Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 1

2. Cluj. Îmi cam place tot ce face Emil Boc acolo, dincolo de bobârnacele pe care i le-am dat noi în trecut. Oamenii sunt faini, orașul e frumos, se dezvoltă. Totuși, devine aglomerat. Prețuri cam ca-n capitală la apartamente.

3. O casă cu o curte mare într-un sat. E mai ieftin, e o provocare, pot renova eu totul, pot face o grădină, îmi pot amenaja un cuib pentru scris. Pot face un cabinet pe interne/cardio, ocupându-mă cu drag de oamenii de acolo și din împrejurimi. Dar s-ar putea să nu am prieteni, să nu am net bun, să mă lovesc de tot felul de mentalități, să fiu privit și cu multă ură.

Vă rog să-mi dați o părere dacă ați trecut prin așa ceva, cu lăsatul capitalei pentru alt oraș sau pentru un sat pe undeva, printre dealuri sau munți”.

Alina Nedelcu Cluj.Teatru. Filarmonica. Conservator. Făget, pădure, creație.

Natalia Pătrașcu Am si am avut aceleasi ganduri ca tine, eu si sotul bucuresteni sadea fiind…Pe amandoi ne-ar trage ata catre Sibiu. Dar nici Brasovul nu e de lepadat si de munca pe cardiologie e destul. Ca de munca pt scris…e loc si e binevenit oriunde.

Monica Berceanu Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 2 de 2 ani am aceleasi variante. Pb e ca nu pot decide. Clujul insa are mai scumpe locuințele din ce m.am uitat.

Si daca va loviți de mentalități, nu-i lucru mare:) oriunde am fi gasim cîrcotași:)

Gabriel Georgescu Brasov sau Sibiu. La Brasov muntele este la doi pasi. Iar Sibiul are “ceva” ce nu are Brasovul.

Mms Mms Deva, jud. Hunedoara: tihnit, mic, cochet, aproape de evadari verzi sau urbane( Cluj si Timisoara sunt aproape)

Claudiu Vrinceanu Brasov e cel mai frumos oras. A castigat in fata Sibiului, cu scorul de 7-3 mai ales datorita muntelui. Iancule, pregateste terenul si pentru noi. Revenim peste 10 ani de tot Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 2

Oana Maria Bodean Vasi, eu am plecat din Bv in Buc pt rezidentiat… si am ramas in Buc… Iti recomand Bv-ul cu mult drag. In afara de binecunoscutele peisaje, ai multiple variante de locuinta la preturi accesibile in oras sau prin imprejurimi. Piata muncii e in continua dezvoltare. Se construiesc clinici/spitale private. Lume medicala buna si bine pregatita. Am si eu momentele mele in care ma gandesc sa ma reintorc acasa… dar e greu sa o iei de la capat. Succes!

Gabriela Stolnicianu Sunt subiectivă… dar BRAȘOV! E minunat și sunt zone de case destule, “racordate” la avantajele orașului. Dacă avea și aeroport, bătea Clujul la puncte. Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 4😊

Teleleu Tanas Brasov: partea proasta e ca e plictisitor,nu vibreaza,pensionar…altfel da bine cu locatia

Irina Miron Salut. Eu m-am mutat in Brasov acum 3 ani si nu regret deloc. Poti gasi o casa prin imprejurimi. E cam frig in oras, ce-i drept, dar nu e toropeala de la Bucuresti. Clujul e foarte aglomerat, in Brasov inca se poate respira.

Ioan Ursu Din Brașov,te sfătuiesc pt varianta 3! Sunt destule zone în mediul rural,din județul Brașov,deosebit de atractive.

Laura Gheorghica Vasi, ptr mine Bucureștiul este al 3lea oraș în care locuiesc, înainte de el a fost Brașovul Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 2🙂 ce am observat: aici am avut enorm de multe posibilități de dezv personală, multe cursuri, altă deschidere, alte mentalitate, alte opțiuni mult mai variate, însă care a venit la pachet cu mult praf, agitație și timp mai puțin. Când am locuit în Bv nu am folosit aer condiționat Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 2🙂 acum am observat că mulți și-au montat + că s-a cam aglomerat si el. Dar este un oraș în care m-aș muta din nou peste câțiva ani, oamenii sunt super faini, prietenoși, totul este mai relaxat Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Intenționez să plec din București. M-am gândit la următoarele variante: 1. Brașov. Mai liniște, munte aproape, fără toropeală vara. Pare ideal pentru ...” 2🙂 ți-aș recomanda să experimentezi pe propria piele și să locuiești o perioadă acolo, chiar și scurtă (dacă ai cum). Succes!

Previous Story

Brasov: RATBV pregătește primele curse către localitățile învecinate. Au fost stabilite 5 trasee

Next Story

Brașov. Jaf la mall-ul Coresi! Un hoț a furat 9 inele din aur