Brașov. Cade cu tren cu tot? Un pod feroviar de pe linia Braşov – Bucureşti, în pericol de surpare. Vorbim despre un crater de aproximativ 3 metri adâncime în dreptul pilei nr 2. În cazul unei …”

Last Updated on iulie 30, 2018 Compania CFR joacă o loterie cu viețile românilor iar acestora nu le pasă. Un alt pod stă să cadă. Va fi un tren pe el de această dată? Zeci de trenuri care circulă zilnic pe ruta Bucureşti-Braşov trec peste podul de la Bobolia unde apa râului Prahova a săpat straşnic la baza pilonilor de susţinere.

Primarul localităţii Poiana Campina a constatat, împreună cu reprezentanţii CFR, că există riscul ca o nouă viitură puternică să ducă la pierderea stabilităţii podului. Asta ar însemna închiderea circulaţiei feroviare pe ruta Ploieşti-Braşov, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Cade cu tren cu tot? Un pod feroviar de pe linia Braşov – Bucureşti, în pericol de surpare. Vorbim despre un crater de aproximativ 3 metri adâncime în dreptul pilei nr 2. În cazul unei ...” 1

Alin Moldoveanu, primar: “Situaţia este foarte gravă după cum vedeţi şi dvs în momentul de faţă sunt mari pericole la pilele 6, 7 şi 8. Deja CFR înţeleg că a luat măsura ca să se circule doar pe un singur sens. ”

Probleme sunt şi pe calea ferată către Măneciu, pe unde trec zilnic 8 trenuri. Un viaduct pe râul Crasna are nevoie urgentă de reparaţii. CFR-ul deţine infrastructura, însă doar o societate particulară operează această linie.

Localnic: “E afectat, uitaţi la piciorul de la jumătate este afectat, din cauza la ploi, la astea…mai ales anul ăsta s-a deteriorat foarte mult. ”

Madalina Lupea, prefectul judeţului Prahova:“Vorbim despre un crater de aproximativ 3 metri adâncime în dreptul pilei nr 2. În cazul unei viituri puternice structura de rezistenţă ar putea fi afectată. ”

Zona este monitorizată permanent, spun autorităţile din Prahova, pentru ca viaţa şoferilor sau a călătorilor să nu fie pusă în pericol.

Previous Story

Brașov: RECORD! Peste 200 de absolvenți de la Școala Profesională Germană Kronstadt au fost deja angați. Luna viitoare primesc primul salariu

Next Story

Brașov. Ciclistul Eduard Grosu a abandonat astăzi în Turului ciclist al Lacului Qinghai. A fost dezechilibrat şi în urma căzăturii şi-a rupt clavicula