Accidente Brașov: Doi motocicliști loviți de autoturisme

Last Updated on iulie 31, 2018 Marți, un alt motociclist a fost lovit de un autoturism,  la intersecţia străzilor De Mijloc şi Morii din municipiul Braşov. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului. Potrivit plt. maj. Luiza Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, victima este conştientă. „S-a deplasat la faţa locului o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD”, a precizat sursa citată. Poliţiştii rutieri fac cercetări, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, informează mytex.ro.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Dan Staicu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident motocicletă cu autoturism, strada De Mijloc cu strada Morii”

 

Accidente Brașov: Doi motocicliști loviți de autoturisme 1

 

Un accident de circulație între un autoturism și o motocicletă a avut loc și luni după masă la intersecţia străzii Hărmanului cu bulevardele Vlahuţă şi Gării.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Poliţie şi unul SMURD, dar motociclistul a refuzat să fie transportat la spital, informează mytex.ro

Prin urmare, cazul va fi soluţionat ca tamponare, nu ca accident, nefiind întocmit dosar penal.

Previous Story

Brașov. Băieţel francez pierdut de părinţi, găsit de poliţiştii locali în centrul orașului. Abia mai putea să vorbeasca din cauza plînsului şi a disperarii.

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină făcută praf după ce s-a răsturnat în zona Pârâul Rece