(Video) S-au trezit cu ursul la geamul mașinii, pe Transfăgărășan

Last Updated on iunie 16, 2018

Turiștii sunt avertizați să aibă grijă la urși. Nu sunt deloc prietenoși ca în desense animate.

A ieşit din pădure şi a ajuns pe marginea şoselei de pe Transfăgărășan, lângă o echipă de drumari care fac lucrări în zonă. Norocul a făcut că oamenii erau în maşină atunci când ursul a ajuns în dreptul lor, scrie stirileprotv.ro

Au rămas înăuntru şi au filmat animalul, care s-a ridicat în două labe şi s-a dus glonţ spre geamul vehiculului. După un scurt spectacol, ursul s-a retras în pădure.

Autoritățile îi avertizează încă o dată pe turişti să stea cât mai departe de aceste sălbăticiuni şi în niciun caz să nu le hrănească dacă le ies în cale.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „Drumarii lucrează adesea în zone izolate așa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. Azi am avut parte de doua întâmplări de acest fel. Primul urs a fost filmat de colegii noștri care lucrează pe Transfăgărășan. A doua este o ursoaică și cei doi pui ai ei care s-au urcat pe acoperișul Districtului Tușnad din județul Harghita.

Atenție! Cu toate că par inofensivi, urșii sunt extrem de periculoși și trebuie să-i evitați în orice situație, chiar dacă îi întâlniți la marginea drumurilor intens circulate”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină căzută în râu. 1 copil și 3 adulți răniți, pe DN1 la Timișul de Sus

Next Story

Brașov: Asistentă de la U.P.U. Județean, BĂTUTĂ CRUNT de un pacient! Și-a pierdut cunoștința