Brașov: Asistentă de la U.P.U. Județean, BĂTUTĂ CRUNT de un pacient! Și-a pierdut cunoștința

Last Updated on iunie 17, 2018 Viață grea pentru asistentele de la UPU. După ce că trebuie să rezolve urgențe de tot felul trebuie să îndure și înjurături sau, mai nou, bătăi din partea pacienților!

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, în zona în care pacienții sunt triați, potrivit brasovtv.com.

Brașov: Asistentă de la U.P.U. Județean, BĂTUTĂ CRUNT de un pacient! Și-a pierdut cunoștința 1

Unul dintre ei, susțin surse medicale, era agitat și pus pe scandal. La un moment dat, în încercarea de a-l opri, o asistentă de la Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov a încercat să-l oprească, bărbatul a îmbrâncit-o, a dat-o cu capul de zid, asistenta a căzut și și-a pierdut cunoștința.

Potrivit acelorași surse, angajații firmei de pază cu care spitalul are contract au fost solicitați să intervină, lucru care însă, nu s-ar fi întâmplat.

Au fost chemați polițiștii care au început cercetările și urmează să stabilască cu exactitate modul în care s-au desfășurat evenimentele.

În prezent, asistenta, de 43 de ani, mamă a doi copii, este internată la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov, este conștiență, dar a suferit un traumatism cranian sever, cu hemoragie.

Previous Story

(Video) S-au trezit cu ursul la geamul mașinii, pe Transfăgărășan

Next Story

Brașov: Update. Asistentă rănită grav de un bărbat din București. Asistenta a fost internată la Secţia de neurochirurgie