Video Brașov: O bucată de izolație a căzut de pe peretele unui bloc cu 10 etaje, în urma furtunii de ieri

Last Updated on iunie 3, 2018 Brașovul, ca în fiecare vară, a avut parte sâmbătă de inundații după ruperea de nori. Brașovenii de la blocuri sunt sfătuiți să verifice starea izolației de polistiren dupăc e o bucată s-a desprins de pe un bloc cu 10 etaje.

Mai multe străzi și subsoluri de blocuri au fost inundate în Brașov, după ce a plouat cu găleata doar câteva minute. Pompierii au fost alertați să intervină pentru a evacua apa.

Video Brașov: O bucată de izolație a căzut de pe peretele unui bloc cu 10 etaje, în urma furtunii de ieri 1

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a intervenit cu motopompe pentru a scoate apa din subsolurile mai multor blocuri, pe străzile Carpaţilor, Sitarului, Pârâului, informează Mediafax.ro, preluat de Libertatea.

„Intervenim şi la pasajul de la Hidromecanica, în centrul civic al oraşului, unde apa avea în jur de cinci centimetri. Acolo de fiecare dată când plouă mai mult sunt probleme. În total, se intervine în cinci locaţii din Braşov. Este o stradă principală, unde canalizarea nu a mai făcut faţă, fiind inundate mai multe subsoluri de bloc. Sunt mai multe echipaje, cu patru motopompe pe teren”, a declarat, pentru sursa citată, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Totodată, traficul feroviar pe Magistrala 400 Braşov – Târgu Mureş, la kilometrul 206, între staţiile Deda şi Topliţa, a fost blocat , după ce un copac a căzut peste linia de cale ferată.
Circulația trenurilor pe ruta Brașov – Târgu Mureș a fost reluată, după înlăturarea arborelui de pe șine.

Vezi aici Video cu izolația căzută:

Până duminică, la ora 23.00, judeţul Braşov se află sub avertizare cod galben, fiind anunţate cantităţi de apă însemnate, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină.

Previous Story

Brașov. Motociclist din București arestat după ce a vrut să intre în Piața Sfatului și a lovit un agent de la Poliția Locală

Next Story

Accident Brașov: Un șofer a murit pe loc după ce a intrat frontal într-un camion, pe DN 13