Brașov. Motociclist din București arestat după ce a vrut să intre în Piața Sfatului și a lovit un agent de la Poliția Locală

Last Updated on iunie 3, 2018 Un motociclist agresiv din București a fost arestat sâmbătă pentru 24 de ore de polițiști după ce a lovit un agent al Poliției Locale, în Centrul Istoric.

Agentul a vrut să-l oprească pe bucureștean să intre în Piața Sfatului cu motocicleta – un loc extrem de aglomerat la ora 19.00. Bucureșteanul a circulat pe două roți pe trotuar, punând în pericol trecătorii, după care s-a oprit cu vehiculul în sectorul de acces către Biserica Neagră, informează mytex.ro.

Brașov. Motociclist din București arestat după ce a vrut să intre în Piața Sfatului și a lovit un agent de la Poliția Locală 1

 

Polițistul local i-a cerut să se legitimeze, timp în care îi explica faptul că accesul este interzis pentru motoare sau alte vehicule. Bărbatul, care era însoțit de prietenii lui, tot pe două roți (un barbat și o femeie), a devenit extrem de iritat de insistențele agentului și a început să filmeze scena în care chiar el era personajul principal.

În momentul în care și omul legii își strângea probe pentru a putea completa procesul-verbal, bucureșteanul a devenit agresiv, lovindu-l pe polițist cu piciorul în zona abdominală. Pentru că situțaia începuse să escaladeze, au fost alertate echipele de intervenție și rutieră de la Poliția Locală Brașov, care au reușit să aplaneze scandalul.

„Bărbatul a fost condus la Secția 1 de Poliție, unde a fost predat echipelor de la municipiu. Bucureșteanul a fost audiat și prezentat Parchetului, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea agresorului pentru 24 de ore. Pe lângă aceste probleme, turistul riscă și sancțiuni pentru refuzul de legitimare, dar și pentru parcarea vehiculului în zonă interzisă”, spune Nicolae Aldea, directorul executiv al Poliției Locale Brașov.

Previous Story

Foto Brașov. Sorin Grigorescu: „Un zbor la granita ruperii de nori care s-a abatut asupra Brasovului … Se vede in ultimele fotografii negura apocaliptica care cuprinsese deja Masivul Piatra Craiului si oropsea de zor Zarnestiul…apoi a inundat Brasovul….”

Next Story

Video Brașov: O bucată de izolație a căzut de pe peretele unui bloc cu 10 etaje, în urma furtunii de ieri