Video Brașov: „De trei săptămâni se lucrează intens pe Transfăgărășan astfel încât șoseaua să fie gata cât mai repede pentru …”

Last Updated on iunie 13, 2018 Drumarii se  luptă și astăzi cu zăpada și bolovanii pe Transfăgărășan pentru a redeschide cât mai repede circulația.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „De trei săptămâni se lucrează intens pe Transfăgărășan astfel încât șoseaua să fie gata cât mai repede pentru redeschiderea circulației.

Angajații și utilajele de la SDN Sibiu și Secția de Producție din cadrul DRDP Brașov îndepărtează pietrele căzute pe carosabil, curătă ultimele petice de zăpadă și montează elemente de siguranța.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: „Să-i facem vedete! Parcarea Maternității, cele două locuri rezervate persoanelor cu handicap … un tânăr frumos,tricou ALB , pantaloni scurți lălâi și neapărat șlapi. Cu măsa lângă el, foarte dornic să mă bată, pentru că mi-am permis să-i fac…”

Next Story

Brașov. REACȚIE „Mortul de la Urgențele de la Județean este în viață. Medicul Marius Leonte: : „În Braşov, ca în toată lumea, unităţile de primiri urgenţe funcţionează după un …”