(Last Updated On: June 15, 2018)

Vacanta Brasov. În acest weekend, în Piața Sfatului, are loc prima expoziţie cu vânzare a produselor moldoveneşti similară expoziţiei „Fabricat în Moldova”.

La corturile amplasate în Piaţa Sfatului, vizitatorii vor putea gusta faimoasele bomboane moldoveneşti, dar şi celebrele vinuri. Vor mai fi expuse produse din industria textilă, echipamente electronice, încălţăminte, bijuterii şi obiecte hand-made, informează RTT Brasov.ro

vacanta brasov

(Vacanta Brasov)

Programul cuprinde şi momente artistice, din Republica Moldova cu Vali Boghean Band şi Ansamblul „Fluieraşul” din Chişinău. Totodată, a fost pregătită şi o prezentare de modă.

Evenimentul a fost gândit şi pregătit de Camerele de Comerţ şi Industrie din Republica Moldova şi Braşov şi de Primăria Braşov, în an Centenar şi la un secol de la înfiinţarea Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

România este principalul partener comercial al Republicii Moldova, iar scopul evenimentului este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova pe piețe externe.