Vacanta Brasov. Pregătiri pentru Festivalul de carte și muzică Libris din Piața Sfatului

Last Updated on iunie 26, 2018 Vacanta Brasov. Organizat în perioada 12-15 iulie, în Piața Sfatului, fEstivalul de carte și muzică Libris, editia a șaptea, reunește, în aer liber, în atmosfera istorică din Piața Sfatului Brașov, cele mai importante edituri și case de discuri din țară, pe o alee plină de imaginație și cântec.

fEstivalul se adresează brașovenilor și turiștilor prezenți în Piața Sfatului din Brașov, una dintre cele mai vizitate zone ale orașului, mai ales în sezon estival și pol de concentrare a capitalului simbolic ca centru vechi al orașului.

vacanta Brasov

(Vacanta Brasov)

Astfel, fEstivalul a devenit una dintre cele mai populare manifestări cultural-artistice ale orașului, fiind mereu prezenți zeci de mii de vizitatori.

Odată cu fEstivalul de carte și muzică, Aleea Cărții din Piața Sfatului a devenit în luna iulie cel mai îndrăgit și mai căutat loc de promenadă din centrul vechi, prin deschiderea culturală variată pe care a oferit-o prin lansări, întâlniri cu scriitori și interpreți, seri magice, cu recitaluri memorabile și o suita folclorică de excepție.

Previous Story

Brașov: E bine? Parcare de 700 de locuri sub Parcul Central! Primăria promite că va fi „invizibilă”

Next Story

(Foto) Vacanta Brasov. A fost inaugurat tunelul secret al Reginei Maria de la Castelul Bran. Un lift duce turiștii la 30 de metri adâncime, la Tunelul Timpului