Vacanta Brasov. „Piaţa Sfatului se va transforma, din nou, în „Tărâmul Minunilor”, locul în care copilăria nu are vârstă, de aceea vă invităm, copii, părinţi, bunici, să pășiți alături de noi, „zi de vară până in seară”, acolo unde totul este posibil”

Last Updated on iunie 8, 2018 Vacanta Brasov. Turiștii și brașovenii sunt invitați duminică, 10 iunie, la „Tărâmul Minunilor”.

Botici Gabriela: „Piaţa Sfatului se va transforma, din nou, în „Tărâmul Minunilor”, locul în care copilăria nu are vârstă, de aceea vă invităm, copii, părinţi, bunici, să pășiți alături de noi, „zi de vară până in seară”, acolo unde totul este posibil.

vacanta brasov

(vacanta Brasov)

Spectacolul-maraton „Vivat copilăria”, demonstraţiile Jandarmeriei Braşov, cea mai mare horă în Anul Centenarului sunt doar câteva dintre momentele pregătite de organizatori.

Sărbătorim a XVII-a ediție a acestui eveniment duminică, 10 iunie.

În această zi, Posta Română, Asociația Comunitară „Transilvania Expres” si Asociaţia „Viva la Musica” organizează în parteneriat cu Primăria Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Jandarmeria Brașov și Societatea Națională de Cruce Roșie România, Spectacolul-maraton „Vivat copilăria pe Tărâmul Minunilor”.

Cei mai talentaţi dintre copiii din județ vor da tot ce au mai bun pe scena din Piața Sfatului, sărbătorind împreună cea mai frumoasă vârstă, cea a copilăriei. Vor fi jocuri interactive, ateliere de creație, concursuri cu premii, baloane colorate, înghețată, bomboane, surprize, cadouri și multe alte bucurii, care îi vor aștepta pe copiii de toate vârstele. Organizatorii mizează pe prezența a 5.000 de prichindei.

Partenerul oficial al evenimentului este Prodlacta Brașov.
Meșteri cu har vă așteaptă la felurile ateliere de creație

În zona de corturi cu ateliere de creaţie vă aşteaptă cu drag artizanii Gabriela Bularca – atelier de brățări croșetate cu mărgele de lemn pentru începători și jucării croșetate pentru cei experimentați; Petre Găitan – sculpturi în lemn; Bya Fashion – atelier confecționat broșe din material textil; personalizarts.ro – atelier „Cutiuțe vesele”;

Rodica Bătrâneanu – atelier „Floricele Colorate și Caracatițe Vesele”, Sorina Handmade – atelier de brățări tricolore croșetate și atelier iepurași din fire de lână; Alina Design – atelier breloc din lemn pictat manual în formă de ie cu motive tradiționale, Căsuța Creativă – atelier „Vara în camera mea” – flori din lemn pictate – decorațiune de perete pe panglică; Diana Poruțiu – atelier de confecționat bijuterii; Firul Întors – ateliere „Junii Brașoveni” și „Animăluțe din ogradă”.

De asemenea, vor fi prezente Frizeria Licurici – ce va oferi coafuri moderne pentru pici (șuvițe cu mărgele, șuvițe colorate etc), Asociația Club Sportiv WBC – cu expoziție de arme și costume, trofee de vânătoare, ateliere interactive de vânătoare şi Societatea Națională de Cruce Roșie – filiala Brașov cu face-painting și demonstraţii de prim-ajutor pe tot parcursul zilei, în reprize.
Va asteptam cu drag!

Previous Story

Brașov. Ne face și Aeroport? Parteneriat București-Brașov-Constanța. Gabriela Firea va coordona proiectele turistice de la mare, din Deltă şi din Braşov

Next Story

Brașov. Banca Mondială decisă. Va supraveghea studiul pentru construcția autostrăzii Ploiești – Brașov