(Foto) Vacanta Brasov. FELICITĂRI! Dino Parc Râşnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în 3 ani de activitate

Last Updated on iunie 13, 2018 Vacanta Brasov. Cel mai mare spaţiu tematic de dinozauri din sud-estul Europei a înregistrat peste 1 milion de vizitatori de la deschidere, în 2015.

”Comunitatea celor pasionaţi de dinozauri şi de paleontologie se măreşte pe zi ce trece, iar asta nu poate decât să ne bucure. Iubitorii de dinozauri sunt de toate vârstele, de la copii de trei ani, până la părinţi şi bunici, acesta fiind principalul motiv pentru reuşita de a depăşi un milion de vizitatori.

vacanta brasov (Foto) Vacanta Brasov. FELICITĂRI! Dino Parc Râşnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în 3 ani de activitate 1

(vacanta Brasov. Dino Parc Rasnov)

În continuare ne dorim să atragem atenţia unor noi vizitatori, dar avem grijă şi de cei care ne vizitează constant şi pentru care pregătim noutăţi în fiecare sezon”, a declarat managerul Dino Parc Rîşnov, Adrian Apostu, citat de agerpres.ro

În ultimii ani, Dino Parc a reprodus în premieră în mărime naturală cel mai mare animal zburător (pterozaur) din lume, Hatzegopteryx Thambema, descoperit în Ţara Haţegului, care putea face înconjurul pământului în zbor fără să se oprească.

(Foto) Vacanta Brasov. FELICITĂRI! Dino Parc Râşnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în 3 ani de activitate 2 (Foto) Vacanta Brasov. FELICITĂRI! Dino Parc Râşnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în 3 ani de activitate 3

Mai mult, în cadrul parcului au fost deschise în acest an alte două expoziţii inedite, dedicate copiilor, dar şi celor mari: expoziţia educativă ”Pădurea Magică a Dinozaurilor”, care are ca tematică principală protejarea pădurii şi educarea celor mici cu privire la importanţa arborilor în cadrul ecosistemului, precum şi expoziţia de jucării de colecţie, vechi de peste 100 de ani, lansată cu ocazia Internaţionale a Copiilor.

Expoziţiile din cadrul Dino Parc au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”, Universitatea Bucureşti, Institutul Geologic Român, Muzeul Naţional Secuiesc, Muzeul Judeţean de Istorie Braşov şi parteneri privaţi.

(Foto) Vacanta Brasov. FELICITĂRI! Dino Parc Râşnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în 3 ani de activitate 4 (Foto) Vacanta Brasov. FELICITĂRI! Dino Parc Râşnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în 3 ani de activitate 5

(vacanta Brasov. Dino Parc Rasnov)

Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber situat în apropiere de Cetatea Râşnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 55 de dinozauri în mărime naturală şi dinozauri animatronici, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D, expoziţii internaţionale şi multe zone interactive, reiese din comunicat.

Previous Story

Brașov. REACȚIE „Mortul de la Urgențele de la Județean este în viață. Medicul Marius Leonte: : „În Braşov, ca în toată lumea, unităţile de primiri urgenţe funcţionează după un …”

Next Story

Foto Brașov: Baza Sportivă Olimpia a fost redeschisă. Tarifele oficiale