Vacanta Brasov. Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline. Pot fi admirate peste 100 de pisici de rasă din toată Europa

Last Updated on iunie 19, 2018 Vacanta Brasov. Turiștii sunt invitati la a patra ediție „Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran” unde pot admira 100 de pisici de rasă din toată Europa.

Bran Castle Official: „În intervalul 30 iunie – 1 iulie 2018, Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline din lume. Clubul ”Magnificats” din România organizează o nouă expoziție”World Cat Federation” (WCF) pe meleagurile lui Dracula. Evenimentul, ”Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, care a ajuns la a patra ediție, se desfășoară sub auspiciile HIRH Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

vacanta brasov

(vacanta Brasov)

Și de data aceasta și-au anunțat participarea peste 100 de pisici de rasă din toată Europa. Publicul va putea admira o mare selecție de rase, de la cele deja cunoscute, precum Maine Coon, Ragdoll sau British Shorthair, până la cele rare, precum Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex.

Și pentru că în week-end oamenii se relaxează, compania pisicilor merge foarte bine cu o halbă de bere rece și o gustare delicioasă care vor putea fi consumate la poalele castelului, Parcul Regal fiind în totalitate la dispoziția celor care iubesc să-și petreacă timpul în aer liber. De aceea și intrarea la expoziția de pisici este liberă.

”World Cat Federation” este una dintre cele mai mari federații mondiale de cluburi de pisici de rasă, este înregistrată în Germania și cuprinde peste 370 de organizații, distribuite pe șase continente. WCF participa la consultările Parlamentului European de la Strassbourg, este co-participantă la dezvoltarea legislației pentru protecția animalelor, prin grupurile de lucru înființate de organele legislative și prin participarea la audieri parlamentare.

Vacanta Brasov. Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline. Pot fi admirate peste 100 de pisici de rasă din toată Europa 1(vacanta Brasov)

”Magnificats” este singurul club WCF din România, este alcătuit dintr-un grup entuziast de crescători de pisici de rasă și organizează expoziții internaționale de profil conform regulilor WCF. Magnificats se bucură de parteneriate cu Castelul Bran, Societatea Română de Medicină Felină, Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, Nestle Purina, Ceva Sante Animale și Veteco (reprezentant Merial). La expoziție va fi prezentată o gamă variată de mâncare și accesorii pentru pisici”.

Previous Story

Brașov: Momentul în care asistenta de la Județean este lovită de un pacient care a recunoscut că se DROGASE

Next Story

Vacanta Brasov. Începe o nouă ediție a Festivalului Anim’est