(Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor…”

Last Updated on iunie 4, 2018 Viața locuitorilor din Șchei este pusă în pericol cu fiecare ploaie torențială. Aceștia acuză că din cauza lucrărilor la blocurile de pe dealuri s-au format torenţi de noroi care au umplut străzile şi curţile de aluviuni.

La ora 9 dimineaţa, o aversă de ploaie a blocat circulaţia în Scheii Brașovului şi i-a speriat pe localnici. Apele au luat-o vijelios la vale, pe versanţii dezgoliţi de vegetaţie, – şi au adus cu ele tone de bolovani şi pietriş, potrivit Stirile Pro Tv.

Andreea Ursu Str. Piatra Mare astazi. Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunnci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor.
(Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 1

(Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 2

 

Vezi aici Video:

Bărbat: “Cum putea să se ducă iarba la vale? Sunt săpături decopertate, nerezolvate că panta şi de-aia se întâmplă.”

Oamenii au privit neputincioşi cum maşinile li se îngroapă în aluviuni şi nu au putut face altceva decât să filmeze urmările furtunii. Apa a intrat în câteva case, aflate la poalele dealului.

Femeie: “Până acum n-am avut probleme, de când cu săpăturile astea.”

Gruia Hilohi: Ca urmare a lucrărilor ilegale de terasamente şi drumuri, făcute cu multă voioşie asupra dealurilor din Schei, sub nasul inspectorilor primăriei. Cine plăteşte daune?

(Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 3 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 4 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 5 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 6 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 7 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 8 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 9

Liviu Mititeanu American nightmare pe strada Piatra Mare, azi, după ploaie !

Localnicii spun că dezastrul nu e provocat de vreme, ci de lăcomia dezvoltatorilor imobiliari, care au transformat cartierul lor liniştit într-un imens şantier.

Grindina însoţită de o ploaie puternică a făcut prăpăd în judeţul Caraş-Severin. Bucăţile mari de gheaţă au distrus solarii şi culturile din câmp, iar oamenii se tem că nu îşi vor mai recupera nici măcar investiţia. În comuna Bozovici, furtuna nu a durat mai mult de 30 de minute, dar a lăsat în urmă un dezastru!

Anca Turcu: Astăzi pe Aleea După Iniște. Poza cu șantierul și blocurile e mai veche. Chiar lângă acum se construiește un bloc dublu ca înălțime. Credit foto Andy Boeriu.

(Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 10 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 11 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 12 (Foto/Video) Brașovul inundat! Imaginile unui dezastru în devenire! Tone de bolovani şi pietriş aduse de pe dealurile cu blocuri. „Un copil incerca sa mearga la scoala pe trotuarul de 20 cm facut de Primarie acum vreo 2 ani. Atunci ni s-a explicat ca trotuarele acestea subdimensionate sustin fundatiile subrezite ale caselor...” 13

Mai multe străzi şi curţi au fost inundate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a evacua apă.

Previous Story

Brașov: Turiștii, dezamăgiti de viața de noapte. Terasele închid la 22 sau iau amendă. Somnul celor câțiva locuitori de pe Republicii nu trebuie deranjat de sutele de mii de turiști care s-ar distra în Brașov.“Le spunem: vă rog frumos mai încet. Anumite persoane dorm deasupra noastră şi n-ar fi ok să-i deranjăm”

Next Story

Brașov: Maraton de operații la spitalul Sf. Constantin. Trei transplanturi în două zile, cu ajutorul medicilor elvețieni