(Foto) Adopta un consilier: „In Brasov dealurile din Schei o iau la vale. O gramada de “dezvoltatori” s-au apucat sa construiasca fara cap distrugand orasul istoric. Au sapat in dealuri care sunt din argila rosie si pietris care acum incep incet incet sa o ia la vale cu fiecare ploaie….”

Last Updated on iunie 5, 2018 Tone de pietriș, nămol și lut s-au scurs luni de pe dealurile din Șchei. Locuitorii din zonă acuză constructorii de blocuri pentru dezastrul care se apropie.

Adopta un consilier:  „In Brasov dealurile din Schei o iau la vale. O gramada de “dezvoltatori” au venit la Brasov si s-au apucat sa construiasca fara cap distrugand orasul istoric. Printre altele, au distrus panorama Bisericii Negre , care are blocuri pe dealuri in spate (fapt sesizat de noi aici anul trecut). Au sapat in dealuri care sunt din argila rosie si pietris care acum incep incet incet sa o ia la vale cu fiecare ploaie.

(Foto) Adopta un consilier: „In Brasov dealurile din Schei o iau la vale. O gramada de "dezvoltatori" s-au apucat sa construiasca fara cap distrugand orasul istoric. Au sapat in dealuri care sunt din argila rosie si pietris care acum incep incet incet sa o ia la vale cu fiecare ploaie....” 1 (Foto) Adopta un consilier: „In Brasov dealurile din Schei o iau la vale. O gramada de "dezvoltatori" s-au apucat sa construiasca fara cap distrugand orasul istoric. Au sapat in dealuri care sunt din argila rosie si pietris care acum incep incet incet sa o ia la vale cu fiecare ploaie....” 2

(Andrei Capraru: Treaba bine facuta pe str.PRINTRE GRADINI)

Administratia, din pacate, nu a avut interes sa ii opreasca.

In 16 septembrie 2017, la evenimentul Brasovul, Oras MAgnet sau Oras Santier , organizat de Asociatia Pro Democratia in parteneriat cu Visum, una dintre arhitectele invitate a avertizat ca este posibil ca acest lucru sa se intample in curand si ca este ingrozita de dezastrul in asteptare.

(Foto) Adopta un consilier: „In Brasov dealurile din Schei o iau la vale. O gramada de "dezvoltatori" s-au apucat sa construiasca fara cap distrugand orasul istoric. Au sapat in dealuri care sunt din argila rosie si pietris care acum incep incet incet sa o ia la vale cu fiecare ploaie....” 3 (Foto) Adopta un consilier: „In Brasov dealurile din Schei o iau la vale. O gramada de "dezvoltatori" s-au apucat sa construiasca fara cap distrugand orasul istoric. Au sapat in dealuri care sunt din argila rosie si pietris care acum incep incet incet sa o ia la vale cu fiecare ploaie....” 4

(Asa arata pe str. Paraului!)

Ziua socotelii se pare ca se apropie.

Andreea Socaciu shared a photo (de pe pagina Salvati zona Tampei – Andrei Capraru”

Previous Story

Vacanta Brasov: Junii te invită la Serbările Cetății Brașov 2018. Programul evenimentului

Next Story

Vacanta Brasov: Primul concert din România susţinut într-un vulcan, lângă lacul de smarald