(Foto) Accidente Brașov: Două persoane au murit, 3 accidente în doar o jumătate de oră pe DN1 în zona curbelor de la Perşani

Last Updated on iunie 28, 2018 Zi neagră în Brașov, 3 accidente au avut loc în doar o jumătate de oră pe DN1 în zona curbelor de la Perşani, la ieșire din Codlea spre Făgăraș. Două persoane au murit într-unul din accidente.

În cel mai grav accident, un taxi a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism, apoi a ricoşat în altul. Două dintre cele trei persoane care au rămas încarcerate în urma accidentului produs joi, pe DN1, în localitatea Perşani, au decedat, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, citată de Adevarul.

(Foto) Accidente Brașov: Două persoane au murit, 3 accidente în doar o jumătate de oră pe DN1 în zona curbelor de la Perşani 1

“Este vorba despre doi bărbaţi, ambii cu vârsta între 40 şi 50 de ani. Alte două persoane rănite în accident au fost transportate la Spitalul municipal Făgăraş, iar una la UPU – SJU Braşov.”, a afirmat sursa citată.

Potrivit Poliţiei Braşov, cele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din dreapta al taxiului implicat în accident.

Tot la urgenţă a ajuns şi o altă femeie aflată în cea de a treia maşină implicată în accident. Imediat după producerea accidentului, o maşină al cărui şofer a văzut prea târziu că autoturismele avariate, a derapat şi a ajuns pe marginea drumului. Bărbatul care conducea maşina a refuzat transportul la spital.

(Foto) Accidente Brașov: Două persoane au murit, 3 accidente în doar o jumătate de oră pe DN1 în zona curbelor de la Perşani 2

În aceeaşi zonă, dar pe Dealul Perşaniului, s-a produs în alt accident. Un tânăr de 28 de ani care conducea o autoutilitară a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un tir. Autotrenul s-a izbit de parapetul de pe marginea dumului şi a blocat sensul de mers către Braşov. Tânărul care a provocat accidentul a ajuns la spital.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov:  UPDATE Începând cu ora 16.00 traficul a revenit la normal pe ambele sensuri.

(Foto) Accidente Brașov: Două persoane au murit, 3 accidente în doar o jumătate de oră pe DN1 în zona curbelor de la Perşani 3 (Foto) Accidente Brașov: Două persoane au murit, 3 accidente în doar o jumătate de oră pe DN1 în zona curbelor de la Perşani 4

UPDATE Începând cu ora 14.45 a fost închisa circulația pe ambele sensuri pentru cercetarea la fata locului. Traficul a fost deviat pe DJ 104A Persani – Șinca Veche.

ATENȚIE! În acest moment se circulă cu dificultate pe DN1 în zona localității Persani în județul Brașov din cauza a doua accidente care s-au întâmplat în același timp. Circulați cu prudență și adaptați viteza la condițiile de trafic.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Se reiau lucrările, după 4 ani de pauză! „Constructorul poate intra pe teren pentru a-și organiza șantierul. Suntem foarte bucuroși că…”

Next Story

Video Brașov: Constantin Niță s-a predat Poliției. Unde își va executa pedeapsa. “Întrebați câți copii bolnavi de cancer am salvat. Și câți bătrâni”