Brașov: Substanțele consumate de criminalul monstru înainte de a-și omorî familia. Rezultatul analizelor

Last Updated on iunie 22, 2018

Vești tot mai proaste pentru criminalul monstru din Brașov care și-a ucis femeia. Procurorii au finalizat analizele toxicologice  care arată  că el avea în corp o substanţă provenind de la cannabis, dar aceasta era inactivă. Substanţa activă nu a fost găsită de specialişti, care au precizat că este posibil ca bărbatul să fi consumat droguri cu mai mult de 6-8 ore înainte de comiterea faptei.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, procurorii au primit rezultatul analizelor toxicologice în cazul lui Florin Mircea Buliga, bărbatul care şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii, scrie news.ro. , preluat de Stirile Pro Tv.

Brașov: Substanțele consumate de criminalul monstru înainte de a-și omorî familia. Rezultatul analizelor 1

Specialiştii au găsit în corpul acestuia o substanţă provenind de la consumul de cannabis, menţionând însă că aceasta era inactivă. Totuşi, substanţa activă care ar fi putut avea efect asupra bărbatului nu a fost descoperită.

Procurorii au precizat că este posibil ca acesta să fi consumat droguri cu mai mult de 6-8 ore înainte de comiterea faptei, fiind posibil ca la momentul producerii crimelor să nu se mai fi aflat neapărat sub influenţa drogului. Probele au fost prelevate cu acordul bărbatului, după ce acesta s-a predat şi a fost audiat, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în 27 de martie. El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti. Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în inimă. La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă. Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani – bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi. Bărbatul a recunoscut că în trecut a avut probleme cu alcoolul şi că ocazional mai consumă cannabis.

Expertiza psihiatrică a stabilit că bărbatul a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor. Anchetatorii susţin că rezultatul acestei expertize psihiatrice înseamnă că bărbatul poate răspunde penal pentru faptele sale.

Familia femeii ucise, cei doi bunici ai ei şi sora ei, s-a constiuit parte civilă în dosar, solicitând în total daune morale de 1.500.000 de euro. Procurorii au luat măsuri asiguratorii în cauză, ei au pus sechestru pe apartamentul în care a locuit această familie şi au pus poprire pe conturile bancare identificate pe numele bărbatului.

 

Previous Story

Vacanta Brasov: Spectacole în Piaţa Sfatului şi la Bastionul Ţesătorilor, susţinute de soliştii, orchestra şi corul operei

Next Story

Video: Scandal în sensul giratoriu. Bicicletă călcată de un taximetrist