Brașov: Șoferiță beată la volan, plecase la Predeal. S-a oprit într-o altă maşină, pe Calea Bucureşti

Last Updated on iunie 21, 2018 Un accident rutier a avut loc marți pe Calea București după ce o femeie care consumase alcool a încercat să întroarcă pe linia continuă. Femeia s-a ciocnit cu o mașină care circula regulamentar din sens opus.

„La data de 19 iunie, în jurul orei 19:55, poliţiştii Biroului Rutier Braşov au constatat producerea unui accident rutier, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Braşov. O femeie de 39 ani, din municipiul Braşov, care a condus un autoturism pe strada Calea Bucureşti, dinspre strada Lacurilor spre Predeal, în dreptul imobilului cu numărul 13 a efectuat viraj stânga, peste axul drumului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 38 ani.

Brașov: Șoferiță beată la volan, plecase la Predeal. S-a oprit într-o altă maşină, pe Calea Bucureşti 1

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 24 ani, din autoturismul care a circulat regulamentar. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri”, a precizat Gabriela Dinu, reprezentanta poliţiştilor braşoveni, citată de bzb.ro

„La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.25 mg/l alcool pur”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, astfel că poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Previous Story

Vacanta Brasov: Începe Dream Family Festival, concerte Gașca Zurli, Smiley, Ellie White

Next Story

Vacanta Brasov: Spectacole în Piaţa Sfatului şi la Bastionul Ţesătorilor, susţinute de soliştii, orchestra şi corul operei