Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centura Ocolitoare. Două persoane încarcerate

Last Updated on iunie 19, 2018 Ciocnire violentă marți pe Centura Ocolitoare a Brașovului. Două persoane au fost descarcerate.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Adi Arusti a postat o fotografie cu mesajul: „Accident centura brasov sensul de mers spre Bucuresti!2 pers incarcerate in renault!! SENS BLOCAT!!”

Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centura Ocolitoare. Două persoane încarcerate 1

Attila Bende Nu sunt victime. O masina defecta cu triunghi pus, dupa curba …cealalta a vazut-o tarziu si a intrat in ea.
Motog Bogdan A sosit si ambulanta la fata locului… Doar ca este blocata in coloana. Erau cel putin 2 persoane care acuzau dureri..
Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centura Ocolitoare. Două persoane încarcerate 2
Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centura Ocolitoare. Două persoane încarcerate 3
Stefan Ion Păi în țările civilizate se lasă culoar pe mijloc sa pentru echipajele de intervenție …la noi însă nu prea se practica asa ceva însă acum am rămas umpic uimit de ceea ce am vazut in filmuleț cand trece echipajul de poliție . Asa DA !
Florin Postelnicu Stiu ca e normal , dar la inceputul coloanei, tirurile nu au apucat sa se bage pe exterior…si in spate au venit zeci de masini. Un tir a facut 12 manevre sa poata sa treaca echipajul. E normal, e ok cu culoar, dar mai bine vi din sens opus Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centura Ocolitoare. Două persoane încarcerate 4 . Camionul de la descarcerare nu a avut unde sa intoarca. A trebuit sa dea cu spatele multi km. Probabil afara au gandit drumul mai larg Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centura Ocolitoare. Două persoane încarcerate 4
Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! 5 elevi au luat 10 pe linie la Evaluarea Națională

Next Story

Brașov: Drumul spre mall-ul Coresi va fi mărit. Strada 13 Decembrie: de la 4 la 6 benzi