Video Brașov. Zăpadă mare pe Transfăgărășan. „Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează…”

Last Updated on mai 31, 2018 Turiștii sunt avertizați să nu meargă pe Transfăgărășan deoarece drumul nu este deschis circulației publice. Astăzi se lucrează la degajarea șoselei de … zăpadă!

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov : „Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează intens la îndepărtarea zăpezii de pe Transfăgărășan.

Având în vedere cantitatea mare de zăpadă si piatra de pe carosabil, mai este cale lunga până când drumul va fi sigur pentru circulația publică”.

Vezi aici Video:

Șoferii sunt avertizați să nu intre pe secțiunile de drum interzise. Două mașini au fost surprinse de o avalanșă, duminică, în zona Capra, pe Transfăgărășan, după ce au intrat pe sectorul închis circulației, fără să respecte semnalizarea de interzicere a accesului.

În urma acestui incident o femeie aflată într-una dintre mașinile avariate a fost rănită, iar un copil a suferit un atac de panică, informează stirileprotv.ro

Video Brașov. Zăpadă mare pe Transfăgărășan. „Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează...” 1

Video Brașov. Zăpadă mare pe Transfăgărășan. „Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează...” 2

Din primele informații se pare că zăpada și pietrele au căzut pe două mașini, iar una dintre acestea a fost distrusă complet. Autovehiculele se aflau într-o zonă care era închisă circulației auto.

Potrivit informațiilor furnizate de SMURD, avalanșa s-a produs pe DN 7 C, în zona Cabanei Căprioara, la aproximativ 3 kilometri de Cota 2000.

„Reamintim că potrivit legii, Transfăgărășanul este închis până la data de 30 iunie, din cauza pericolului de avalanșe, care angrenează atât zăpada cât și grohotiș de pe versați. Facem din nou apel la cetățeni să nu intre pe acest sector de drum, până când CNAIR nu anunță oficial deschiderea lui pentru circulație.
Video Brașov. Zăpadă mare pe Transfăgărășan. „Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează...” 3

Atragem din nou atenția că deși partea carosabilă este practicabilă, accesul este interzis din cauza pericolului de avalanșe”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Previous Story

Brașov: RATBV, modificări importante la orar și trasee, începând cu 1 iunie

Next Story

Vacanta Brasov. Neotour: „Pedalăm în Ținutul Saramurii … Dacă sunteți și gurmanzi, vom vizita și o făbricuță de brânză unde vom degusta din preparatele delicioase…”