(Video) Tudor Maxim: „La Brașov se poate. Panou electronic care îți arată în cât timp vine fiecare autobuz și automat pentru bilete. De multe ori nu folosesc autobuz în București că nu am de unde cumpăra bilet. Ori nu e …”

Last Updated on mai 10, 2018 Brașovul este apreciat de vizitatori și pentru sistemul de transport. Nu este el perfect dar este mai bun decât și în București.

Pe Facebook, Tudor Maxim a scris: „La Brașov se poate. Panou electronic care îți arată în cât timp vine fiecare autobuz și automat pentru bilete.
(Video) Tudor Maxim: „La Brașov se poate. Panou electronic care îți arată în cât timp vine fiecare autobuz și automat pentru bilete. De multe ori nu folosesc autobuz în București că nu am de unde cumpăra bilet. Ori nu e ...” 1

De multe ori nu folosesc autobuz în București că nu am de unde cumpăra bilet. Ori nu e clasicul chioșc, cu clasica doamnă ce se plictisește ori nu e program.

Cred ca s-ar amortiza repede aceste automate, s-ar vinde mai multe bilete, iar doamnele și-ar găsi cu mare ușurință un job în turism sau HORECA, e criză mare de personal..”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

De ce? O treime dintre români spun că s-ar muta la Braşov

Next Story

Brașov: Primele sancțiuni pentru Paradisul Acvatic după ce o fetiță și-a pierdut două degete