Foto Brașov: „Iese lumea de la serviciu , regionala Brașov a catadicsit să pună un singur vagon pe linia Sighișoara -Rupea…. gândiți-vă ca lumea care într-adevăr munceşte se chinuie să ajungă acasă unde îi așteaptă altă muncă. Ați …”

Last Updated on mai 11, 2018 CFR se plânge că lumea nu mai călătorește cu trenul. Iar când oamenii o fac, îi înghesuie într-un vagon.

Pe Facebook, Luci Lucian a scris: „Iese lumea de la serviciu , regionala Brașov a catadicsit să pună un singur vagon pe linia Sighișoara -Rupea.

Foto Brașov: „Iese lumea de la serviciu , regionala Brașov a catadicsit să pună un singur vagon pe linia Sighișoara -Rupea.... gândiți-vă ca lumea care într-adevăr munceşte se chinuie să ajungă acasă unde îi așteaptă altă muncă. Ați ...” 1 Foto Brașov: „Iese lumea de la serviciu , regionala Brașov a catadicsit să pună un singur vagon pe linia Sighișoara -Rupea.... gândiți-vă ca lumea care într-adevăr munceşte se chinuie să ajungă acasă unde îi așteaptă altă muncă. Ați ...” 2

În timp ce stați la birou stimați domni şi doamne , gândiți-vă ca lumea care într-adevăr munceşte se chinuie să ajungă acasă unde îi așteaptă altă muncă.

Ați anulat şi trenul de seară cu care f.mulți circulau spre casă. Oare este bine la birou? Ieșiți pe teren, nu la cafele !”

Previous Story

Brașov: Primele sancțiuni pentru Paradisul Acvatic după ce o fetiță și-a pierdut două degete

Next Story

Brașov: Update2. Angajator ARESTAT în cazul muncitorului care a căzut de la etajul 8 al unui bloc aflat în construcție în cartierul Avantgarden 3