(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit

Last Updated on mai 31, 2018 Accident grav joi dimineață pe DN 1 (E68) Braşov – Sibiu, în judeţul Braşov. Două autoturisme s-au ciocnit violent. La această oră, traficul este blocat în zona localităţii Beclean.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, accidentul a avut loc între localităţile Dridif şi Beclean.

Un bărbat care a condus un autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, la km 240, între localitățile Beclean și Dridif, s- a angajat într- o depășire, în zona de acțiune a indicatorului depășirea interzisă și a intrat în coliziune cu un autoturism, înmatriculat în Brașov, care circula dinspre Brașov spre Sibiu, potrivit fagarasultau.ro, preluat de RTV.

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit 1 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit 2

În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost rănită, reprezentanţii ISU precizând că persoana decedată era încarcerată.
La fata locului s-au deplasat un echipaj de descărcare, unul de stins incendii cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi o maşină de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră circulaţia este oprită pe ambele sensuri la kilometrul 240, în zona localităţii braşovene Beclean.

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit 3 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit 4 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit 5

Revenim cu detalii!

Previous Story

Vacanta Brasov. De 1 Iunie, copiii până în 14 ani vor avea intrare GRATUITĂ la ZOO

Next Story

Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi”