Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi”

Last Updated on mai 31, 2018 Lidl anunță că deschide pe 7 iunie un nou magazin în Brașov, pe strada Avram Iancu, în locul fostei fabrici de ciocolată. În ziua inaugurării, Lidl a pregătit reduceri de peste 20% la diferite produse.

Deschiderea magazinului este privită cu nostalgie de unii brașoveni care-și mai aduc aminte de Ciocolata Poiana, produsă aici.
Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic.
Simptomatic pentru Romania de azi”.

Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 1

(foto de la amenajare: Green Spot)

Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 2 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 3 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 4 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 5 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 6 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 7 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 8 Brașov: Lidl deschide un nou magazin. Dorian Lungu: „Cu cativa ani in urma, aici se producea ciocolata. In cateva zile, aici se va vinde si ciocolata. Dar nu se va produce nimic. Simptomatic pentru Romania de azi” 9

(foto: Green Spot)

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe DN1. O persoană încarcerată a murit

Next Story

Vacanta Brasov. Târgul Sânziana, de Ziua Universală a IEI