Brașov: Update. Hoț de biciclete prins de Poliție. Avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești.

Last Updated on mai 14, 2018 Secția 4 Poliție Brașov anunță că a prins un hoț de biciclete. El a fost arestat pentru 24 de ore.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului, care în perioada 04 – 19 mai, ar fi sustras mai multe biciclete prin tăierea sistemelor antifurt cu care acestea erau asigurate. La momentul depistării de către polițiști bărbatul se deplasa cu o bicicletă pe B-dul Gării și avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești.

Brașov: Update. Hoț de biciclete prins de Poliție. Avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești. 1

(foto arhiva)

În urma verificărilor s-a stabilit că bicicleta cu care acesta se deplasa fusese sustrasă de pe palierul unui imobil situat pe Bulevardul Saturn, prin același mod de operare.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.
Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Doi brașoveni s-au plâns pe Facebook că le-au fost furate bicicletele.
O altă bicicletă a fost furată în Brașov, sâmbătă. Proprietarul cere ajutorul pentru recuperarea biciletei.

Pe Facebook, Ovidiu Murzea a scris: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster (ca in poza alaturata, doar ca uzata: ghidonul are pe margine, langa manere, semne de lovituri, pedalele, la fel).

Brașov: Update. Hoț de biciclete prins de Poliție. Avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești. 2

Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a achizionat recent o astfel de bicileta va raman dator daca imi dati un semn. Va multumesc anticipat”.

O brașoveancă face un apel la internauți în speranța de a-și recupera bicicleta furată din curtea casei din cartierul Noua.

Ioana Moasa a făcut reclamație la poliție în cazul acestui furt, iar acum cere și ajutorul brașovenilor, în speranța că cineva a văzut bicicleta ei.

Brașov: Update. Hoț de biciclete prins de Poliție. Avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești. 3

Pe Facebook, Ioana Moasa a scris: „Azi noapte a intrat cineva la mine în curte în Brasov (cartier Noua) si a furat bicicleta din poza asta.

E un Pegas Strada 1 pe care l-a cumpãrat mama vara trecutã si de care a fost foarte încântatã si entuziasmatã.

Nu stiu ce se face în astfel de situatii, ai mei au fãcut reclamatie de dimineatã, dar dacã mai stie cineva dacã mai putem face ceva please help

Era in garaj, nu se vedea, mai ales noaptea Brașov: Update. Hoț de biciclete prins de Poliție. Avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești. 4 Dar na, se pare ca cineva stia unde e, cred….”

Previous Story

Video Brașov: Natura s-a dezlănţuit la Făgăraş. Străzile s-au transformat în râuri de gheaţă după o puternică ploaie cu grindină

Next Story

Brașov: DISPĂRUȚI! O femeie, un bărtrân și un tânăr căutați de familie și Poliție, în cazuri separate