Brașov: DISPĂRUȚI! O femeie, un bărtrân și un tânăr căutați de familie și Poliție, în cazuri separate

Last Updated on mai 14, 2018 Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Brașov, bolnav de Alzheimer, un adolescent în vârstă de 15 ani, din Rotbav și o femeie de 50 de ani sunt căutați de polițiști, după ce familiile lor i-au dat dispăruți, la Poliție.

Potrivit primelor informații, în urmă cu două zile, femeia, în vârstă de 50 de ani, ar fi amenințat că se sinucide, în zona Dâmbu’ Morii, iar acum, este de negăsit.
Potrivit unor surse judiciare, femeia i-a lăsat un bilet fiicei sale, în care i-a scris că intenționa să ajungă în stația CFR din apropierea zonei Dâmbu’ Morii. Echipe mixte, de polițiști și jandarmi, continuă căutările în încercarea de a o găsi pe femeie, potrivit brasovtv.com.

Brașov: DISPĂRUȚI! O femeie, un bărtrân și un tânăr căutați de familie și Poliție, în cazuri separate 1

Octogenarul a plecat astăzi de acasă, în jurul orelor 14.00, pentru cumpărături, dar nu a revenit, motiv pentru care familia l-a dat dispărut, iar polițiștii brașoveni au început căutările, conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, informează mytex.ro.

În ceea ce-l privește pe băiat (foto 2, sursa Facebook), el a fost dat dispărut de către rude ieri dimineață, în jurul orelor 8.00, după ce ar fi plecat voluntar din Rotbav, conform sursei citate. El este căutat și cu ajutorul rețelelor de socializare. Astfel, pe Facebook circulă următorul mesaj:

Brașov: DISPĂRUȚI! O femeie, un bărtrân și un tânăr căutați de familie și Poliție, în cazuri separate 2

„DISPĂRUT! Distribuiți!
Nicu Nan a fost văzut ultima data ieri , la ora 10:10 în zona Gării Brașov, purta o șapcă albastră de la Dedeman, pantaloni negri, hanorac negru, încălțăminte maro și un ghiozdan negru. Oricine îl vede sau are informații despre el să apeleze 112 sau nr de tel 0758 572 932!!!!!”.

Previous Story

Brașov: Update. Hoț de biciclete prins de Poliție. Avea asupra sa un rucsac cu mai multe scule, chei și clești.

Next Story

Brașov: Update. Arestat vineri şi eliberat sâmbătă. Șeful bărbatului care a căzut de la etajul 8 este liber