Brașov: Sumă imensă cerută ca despăgubire de socrii criminalului monstru. Din firma lui, Florin Buliga ar fi furat 440,000 de lei

Last Updated on mai 13, 2018 Socrii ucigașului monstru din Brașov s-au constituit parte civilă și cer despăgubiri. Din firma acestuia ar lipsi 440,000 de lei.

Părinții Monicăi Buliga, soția criminalului de la Brașov, sora femeii ucise în somn cu mai multe lovituri de cuțit, dar și un văr de-al victimei au anunțat autoritățile judiciare că vor să se constituie parte civilă în procesul în care va fi judecat Florin Buliga. În acest sens, ei au depus la dosar un document prin care cer de la autorul triplului asasinat nu mai puțin de 2 milioane de euro daune morale, potrivit Libertatea.

Brașov: Sumă imensă cerută ca despăgubire de socrii criminalului monstru. Din firma lui, Florin Buliga ar fi furat 440,000 de lei 1

”Documentul semnat de cele trei persoane a ajuns la dosar. E vorba de 2 milioane de euro daune morale care i se cer autorului triplului asasinat. Dacă familia femeii ucise va primi acești bani, rămâne de văzut, e doar la aprecierea instanței care va judeca dosarul”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

În tot acest timp, contabilii care lucrează la firma lui Florin Buliga cercetează în amănunt situația financiară a societății, despre care cel care și-a răpus întreaga familie în somn spunea că este prosperă și că-i aduce mari beneficii. Experții în finanțe au descoperit că lucrurile nu stau deloc așa. Ba mai mult, din firmă lipsesc 400.000 de lei, bani pe care, în timp, i-a luat Buliga.

”Banii au fost luați de Buliga, fie sub formă de produse pe care le-a vândut, dar a căror contravaloare nu a mai pus-o în conturi, fie a luat pur și simplu diverse sume de bani. Tot timpul a mințit, spunând că firma aduce profit. Lui îi aducea profit, pentru că lua bani să trăiască bine. De fapt, a devalizat-o cu bună știință ”, ne-au spus apropiați ai familiei.

Previous Story

Brașov: Călători „abandonați” de autobuzele RATBV. Valeanu Ion Claudiu: „Suntem abandonați pe drumul poieni după ce un alt autobuz in livada poștei ne-a abandonat. Domnule Primar ajungem și cumva …”

Next Story

Brașov: Bătaie pieton-șofer în plină stradă!