Brașov: Călători „abandonați” de autobuzele RATBV. Valeanu Ion Claudiu: „Suntem abandonați pe drumul poieni după ce un alt autobuz in livada poștei ne-a abandonat. Domnule Primar ajungem și cumva …”

Last Updated on mai 13, 2018 Mai mulți călători reclamă faptul că au fost abandonați duminică de autobuzele RATBV pe drumul de Poiană.

Pe Facebook,Valeanu Ion Claudiu a postat o fotografie cu mesajul: „Mulțumim Primărie Brașov și firmei gestionată de această instituție, RAT Brașov. Suntem abandonați pe drumul poieni după ce un alt autobuz in livada poștei ne-a abandonat.

Brașov: Călători „abandonați” de autobuzele RATBV. Valeanu Ion Claudiu: „Suntem abandonați pe drumul poieni după ce un alt autobuz in livada poștei ne-a abandonat. Domnule Primar ajungem și cumva ...” 1

Domnule Primar ajungem și cumva in Poiana Brașov cu această superbă firmă de transport in comun pe care cu cinste o păstoriți? Mulțumim anticipatĆ.

Previous Story

Video Brașov: Un pui de căprioară ajuns într-un baraj, lângă Făgăraş, salvat de pompieri cu barca pneumatică

Next Story

Brașov: Sumă imensă cerută ca despăgubire de socrii criminalului monstru. Din firma lui, Florin Buliga ar fi furat 440,000 de lei