Brașov. Sondaj: peste 90% dintre braşoveni vor ca Festivalul Cerbul de Aur să fie reluat în ediţii anuale

Last Updated on mai 14, 2018 Prezent în cadrul emisiunii Citynews de pe Look TV, primarul George Scripcaru a prezentat un sondaj potrivit căruia peste 90% dintre brașoveni vor ca festivalul Cerbul de Aur să revină cu ediții anuale.

„Noi am făcut un sondaj. Peste 90 la sută dintre locuitorii județului Brașov își doresc acest festival.

Brașov. Sondaj: peste 90% dintre braşoveni vor ca Festivalul Cerbul de Aur să fie reluat în ediţii anuale 1

La nivel național, o proporție covârșitoare spuen că ar fi un lucru bun pentru România și mai mult de atât avem foarte multe mesaje și semnale de afară – din Statele Unite, din Canada, din Israel, Franța, de la români care sunt plecați cu mulți ani în urmă din țară și care își doresc să revină pentru acest eveniment”, a spus Scripcaru, citat de citynews.ro

Acesta a precizat că în 2018 va fi organizată o ediție a festivalului Cerbul de Aur, inclusă în programul centenar al Guvernului.

„Noi am avut întâlniri cu conducerea TVR-ului și am stabilit așa liniile în mare. Ne-am întâlnit în aprilie. Așteptăm finalizarea detaliilor de către TVR ca să ne apucăm de treabă. Televiziunea Română spune că acest eveniment s-ar fi clarificat pentru ultimul weekend din luna august, în intervalul 27 august – 2 septembrie”

 

Previous Story

Brașov: Bătaie pieton-șofer în plină stradă!

Next Story

Brașov. Alta furată. Ovidiu Murzea: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster … Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a …”