Brașov. Alta furată. Ovidiu Murzea: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster … Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a …”

Last Updated on mai 14, 2018 O altă bicicletă a fost furată în Brașov, sâmbătă. Proprietarul cere ajutorul pentru recuperarea biciletei.

Pe Facebook, Ovidiu Murzea  a scris: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster (ca in poza alaturata, doar ca uzata: ghidonul are pe margine, langa manere, semne de lovituri, pedalele, la fel).

Brașov. Alta furată. Ovidiu Murzea: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster ... Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a ...” 1

Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a achizionat recent o astfel de bicileta va raman dator daca imi dati un semn. Va multumesc anticipat”.

O brașoveancă face un apel la internauți în speranța de a-și recupera bicicleta furată din curtea casei din cartierul Noua.

Ioana Moasa a făcut reclamație la poliție în cazul acestui furt, iar acum cere și ajutorul brașovenilor, în speranța că cineva a văzut bicicleta ei.

Brașov. Alta furată. Ovidiu Murzea: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster ... Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a ...” 2

Pe Facebook, Ioana Moasa a scris: „Azi noapte a intrat cineva la mine în curte în Brasov (cartier Noua) si a furat bicicleta din poza asta.

E un Pegas Strada 1 pe care l-a cumpãrat mama vara trecutã si de care a fost foarte încântatã si entuziasmatã.

Nu stiu ce se face în astfel de situatii, ai mei au fãcut reclamatie de dimineatã, dar dacã mai stie cineva dacã mai putem face ceva please help

Era in garaj, nu se vedea, mai ales noaptea Brașov. Alta furată. Ovidiu Murzea: „Sambata, 12 Mai, a fost furata bicicleta, model Ideal Hillmaster ... Modelul, marimea M, nu e prea intalnit in Brasov, asa ca daca vedeti pe cineva care a ...” 3 Dar na, se pare ca cineva stia unde e, cred….”

Previous Story

Brașov. Sondaj: peste 90% dintre braşoveni vor ca Festivalul Cerbul de Aur să fie reluat în ediţii anuale

Next Story

Foto Brașov. Marius Si Sonia Chis: „În noaptea de 13.05.2018 spre 14.05.2018 in jur de ora 01:30 domnita și cei doi băieței prost crescuți ne-au furat jardiniera cu flori neștiind ca sunt filmați.Totul se petrece pe strada …”