Brașov: Mobilizare a locuitorilor din Avantgarden 3 după ce un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc aflat în construcție

Last Updated on mai 14, 2018 Locuitorii din Avantgarden 3 au rămas impresionați de tragedia de joi când un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul 8. Se pare că este din Budila și acasă îl așteptau 6 copii cu vârste între 1 an și 12 ani. Locuitorii vor să strângă bani pentru familia îndoliată.

Pe grupul de Facebook Locuitori în Avantgarden 3 – Brasov,  Marius Cristian Ungureanu a scris: „În legătură cu incidentul de ieri…dupa cate am inteles de la o doamna..femeile de la curățenie cunosc respectiva familie…si eu m-am gandit doar care vreti si sunteti de acord sa strângem niste bănuți sau chiar alimente…etc…sa ajutam si noi familia sa treaca mai usor peste momentul neplăcut…o sa incerc sa aflu mai multe informatii despre familie”

Brașov: Mobilizare a locuitorilor din Avantgarden 3 după ce un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc aflat în construcție 1

Daniel Istrate E din comuna Budila!

Daniel Istrate Și unde se pot face donații sau cum se procedează??
 
Roxana Lupu din cate am citit au 6 copiii cu varste intre 12 Ani si 1an jumatate …
era singurul care aducea venituri…
Ana Cata sa facem o strangere in parcul mare sambata…cu o urna …si sa stea cineva acolo non stop pana seara…sa punem anunt ca se organizeaza strangerea ca sa stie oamenii unde sa vina sa doneze…Sunt convinsa ca in cartierul nostru sunt multi oameni cu suflet bun care vor sa ajute.
Bianca Parf Si eu doresc sa donez niste bani. Cred ca pentru inmormantare vor avea cu siguranta bani. Dupa aceea va fi foarte greu.

 

Previous Story

Foto Brașov: Surse. Parcul Central va fi rupt în două iar la Cetățuie se va urca doar cu liftul! Gruia Hilohi: „ Parcul central este singurul loc plat şi accesibil tuturor, din centrul Braşovului, care a scăpat până acum de betonare şi are rolul său. Prin construirea …”

Next Story

Foto Brașov: Stație de autobuz ocupată de taxiuri